Fuzbal, surf's up DUDE

Trip Start Dec 12, 2005
1
50
161
Trip End Jul 12, 2016


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Indonesia  ,
Tuesday, June 13, 2006

spet slovenci! :)

zakaj zala, ki sedi na stopnicah pred trgovino in se pogovarja z kraljem Kute (lokalna fora) kar naenkrat obnemi in prisluhen pogovoru levo od nje. Seveda govorijo trije LIKI slovensko (liki tukaj izkljucno uporabljeni, zato ker so nekateri trdili, da je beseda MODEL zastarela in ker moram bit IN, od sedaj naprej LIK :).

Kolkr sem ze povedala sem na Baliju in sicer stanujem v lustnbi sobici, ki sem jo uploadala s tem, da sem najela TV in DVD player in zdej gledam LOST in sufr movies.

No, mislim da moram povedat tud kej o moji druzbi. V casu, ko ne srfamo smo v Komala Indah (ime plejsa) je opaziti zanimiv fenomen, ki se mu rece delitev sveta na english speaking drzave in "rest of the world". In v rest of the world skupini smo:
Italia, Brasil, Svica, Slovenia in Spanija. Skos se smejimo in pozna nas cel bali :) In zdej zadnje tri dni smo imeli najet avto in smo prekrizarli bali + Luis (iz Brazilije) je sel domov in smo imeli cist hudo poslovilno zurko in spoznali milijon brazilcev :)

in danes poleg tega, da smo bili konstantno izgubljeni v prometu in da je noro dezevalo smo vidli se eno izmed mnogih hindu ceremonij, kjer okrasijo zadeve in poslusali generalko igranja. Tuki imajo VSAK dan kako praznovanje. In menda vsi hinduisti iz balija verjamejo, da je PARAdise kot Bali in vsi se zelijo vrniti na Bali, kjer raste vse in je lepo vreme (razen danes zgleda?!).

tko no, trenutno je moje zivljene skoncentrirano okoli srfanja in plaze in branja in hrane in spanja,zelo simplisticno in super. To je moj oddih pred novo avanturo v Kambodzo oz. kamorkoli me bo ze pot popeljala (se ne vem:)

torej cem, da tole nc pametnega ne pise
sam npr. ce napisem, da sem imela danes hud session in da smo se imeli super super bagus tenk ju. Salovli salovli in smo vsi bili hapi hapi :)

Zelo lokalno, zelo bali
bodte lepo
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: