Dez

Trip Start Dec 12, 2005
1
27
161
Trip End Jul 12, 2016


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Australia  ,
Monday, January 30, 2006

Poleg tega, da dezuje ze tri dni in da zraven mene sedita dva stara izraelca, ki se kregata nad tem, da bi ona pa mela hotel z petimi, ne s stirimi zvezdicami se ne dogaja nc pretresljivega. Sem pred tremi dnevi napisala post in je po ze azbliskalo in zagrmelo in je slo vse k vragu, tko da me je zelo razkurlo. Zadnje 2 dni berem, pijem kakav in jem jabolcne pite, vendar jo jutri mahnem naprej in sicer grem na Gold Coast SRFAT!!

Na avstralija day smo vsi gledal parado, australia open - na Federation Square je blo ene 2000 ljudi in kr naenkrat se je ulilo kot iz skafa in smo vsi bezali pod isto streho - tko vsi se pogovarjajo med sabo in so ekstremno prijazni. Prav super. Pa bil je ogjnemet in gledal smo volvo regato jadrnice okol sveta!

zdej sem v enem lustnem mestecu Lorne, kjer je kao fancy - sam sploh ni, tko je umirjeno, ni velik turistov - super je! Aja, ogledala sem si univerze, najverjetneje pridem sem studirat, sicer se nisem sigurna na katero univerzo, vendar bo definitivno v Avstraliji! :)

kengurujev se sploh nisem vidla, tko da ... hmmm ... a sploh obstajajo?? :)
ljudje k tuki potujejo so otroci - beri:19 letniki, ki grejo iz Anglije in pridejo vAvstralijo za eno leto ker ne vejo kaj bi sami s sabo poceli in pol cele vecere popivajo in razgrajajo :) (zala se stara) :)
LP
z.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: