Ozzy style

Trip Start Dec 12, 2005
1
26
159
Trip End Jul 12, 2016


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Australia  ,
Wednesday, January 25, 2006

sem v avstraliji ... prva ugotovitev: kenguruji ne skacejo kar tako po cesti kokr si usi predstavljamo :) je pa ze na prvi pogled dost bolj cisto in urejeno kokr v zda pa vsi so FUL prijazni ... aja, zdej sem v enem kitajsko vietnamskem nevemkaj cafeju, kjer nimam normalne tipkovnice, tko da se sreca, da znam slepo tipkat :)

tko danes sem priletela v Melbourne - prav smesno je, ker sem izgubila en dan, ker smo preleteli datumsko mejo, tko da torka nisem imela! Nastanla sem se v hostlu, zdej sem mal pobluzla po mestu, jutri je nek holiday, tko daje vse zaprto - si predstavljam in bo ful zur - je pa noro vroce, res tko FEJST! Pa mesto zgleda lustno - sicer sem vidla sele ZELO malo, morem mal vn iz tega, ne vem se kaksen bo moj plan, ker moram malce premislit in si predvsem oddahnit od ZDA.

res ne razumem teh tehnicnih zadev, ker zdej se je izkazalo, da mi moj eksterni disk SPET ne dela, oz. dela samo na MACu kar je noro cudno in brezveze, tko da mam spet vse slikce na disku pa ne morem dostopat do njih.

Na letalu sem sedela z enim Modelom (model z veliko), jedla dobro (kar je cudno), moras vse razmetat - ce mas zemljo na podplatih, ce mas skoljke,... cista scena! za danes mate dost!
Koscek vremena se za vas!
Zala
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: