Il letalisce

Trip Start Dec 12, 2005
1
25
159
Trip End Jul 12, 2016


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Add Comment

Flag of United States  , California
Tuesday, January 24, 2006

vceraj bila v santa barbari! cist lustkan, urejen mesetecek, kjer dejansko zivijo belci in so vsi ful prijazni - in ne slisis m***f*** po cesti k se med sabo kdo pogovarja.
zvecer sva sla v taco bell, ki je po napovedih in dejasnki rasti v businessweeku pisalo, da je tko zlo perspeki\tiven. Po vecerji verjamam businessweeku:) umes imela napad smeha, ko sva se spominjala stavka:sir, are u sure u can drive this car :) pol je blo pa teba it spat nekam in cist mori ker majo povsod napisao, da je prepovedano, nakar sva po pregledu parka, pokopalisca, medtm ko sva se mal zgubila odkrila ful dober plejs ob parkcu in tam spala - okol je blo ful uih s kombiji in trailerji.

vidlasva malibu in super obalo, ki je dost bolj divja, kokr pa najuzni strani.
danes pa ze cel dan bloimmpo mestu, ti kreteni imajo nobenga placa za odlozit ruzak - nimajo lockerjev kjer je toprevec zahtevno za security - obup mahnila sem jo na UCLA in to je cist nor campus in univerza taka, da se ti kr sline cedijo - no, vsaj meni! je pa res, daje dokaj matematino tehnicno, skratka naravoslovno usmerjena s poudarkom na MILIJON azijcih!! res jih je bllo velik.
zdej sem pa na letaliscu in cakam na let u melbourne, tko da bo moje naslednje javljanje iz avstralije!!!

ce gre kdo v ZDA nej vzame s sabo laptop, ker ni normalnegadostopa na net, pa borders ruls, starbucks pa itak
abrazos!
Report as Spam
Add Comment

Use this image in your site

Copy and paste this html: