Tinkerbell in Mickey

Trip Start Dec 12, 2005
1
24
159
Trip End Jul 12, 2016


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of United States  , California
Sunday, January 22, 2006

Imam vizo za Avstralijo - kamor grem v ponedeljek btw.

zjutraj sva se odpravila iz hotela in sva rekla, da greva na RoadTrip v Disneyland :) Itak , da je trajalo 2 uri preden se do tja pripeljes, trajalo je nadaljne pol ure da sva nasla parking in pol vstopis v wonderland of mickey and minnie! Pride te pobrat vlakec nakaterem 580 krat povejo, da mors drzat roke, noge, in vse ostale predele telesa V VLAKCU in da te bodo pobral na istem mestu, kjer so te odlozili in da se zapre park takrat pa takrat in tko naprej kot da smo usi debili ... (sej clovek pol razume zakaj to delajo). Predvsem je blo danes kul, ker je bla sobota in je bil ful lep vreme in miljon otrok - ceprav vec odraslih kor otrok in vsi nosijo miki miska usesa - ja, tega fenomena res nisem dojela. Tesky dodaja, da niso samo miki usesa ampak so se pluton kape, donald dukc kape, tigger useska, kr ene cudne zverine ... - hotla sem kupit veliko miki misko, sam je bla mal draga - no, mogoc ne tok draga kokr VELIKA (beri cca 1.2m).
Sktratka, vidla sva Indiano Jonesa, spuscala sva se iz gore z vlakcem v vodo - Splash Mountain, obiskala Pirate s Karibov, sla v Invention, vidla hisko od Mikija - od odznoter - in je FUL cute! (tko ma cist hud pralni stroj :) - ki bi mi v danem trenutku prsu zelo prav! (moje zadeve VSE srmdijo in so umazane - zdej bo mami rekla UBOGI OTROK), vidla njegove kokosi, sla sva na Starcade - simulacija Star Wars - vozis se z R2D2 ... je pa zelo naporno in stojis v vrstah (kar je trajal samo v povprecju ene 30 minut za eno attraction, kar je noro MALO!), vmes pa gledala predebele americane - se sprasevala how they fit v avionski sedes, hotela sva it se na thunder mountain, sam se je zlomu vozicek in smo se mogli obrnt (na sreco se to ni zgodilo nasemu vlakcu). T. dodaja, da povsod pise, da otroci, ki so manjsi od 40" ne smejo na dolocene atrakcije, medtem ko pa nikjer ne pise, da odrasli SIRSI od 40" ne bi smeli na zadeve, ceprav se verjetno sami izlocijo zarad ozkih hodnikov in cakalnih vrst :)

Poleg usega je seveda milijon stacun o disneyu in njegovih prijateljih, milijon McDonaldsov, ... tko res je amerisko - ceprav okol sebe seveda NE SLISIS ANGLESCINE!
Noc sva prespala v avtu, ne bom razlagala KOK casa sva iskala neki za spat - ker pac ce hoces v camp, mors tja pridt do 21h zvecer (kar seveda nisva!) in pol sva se vozila gor in dol po huntington beachu in na koncu pristala na parkiriscu pred Best Western s pogledom na marino in crpalke od rafinerije :) Ugotovila sva tudi, da je bil najin hotel, kjer sva prej spala od odznotri bolj mrzu kot katerkoli plac v Kaliforniji (v avtu recimo prvic ni zmrznla od Zale tekocina za lece; op.T.)...
Jutri pa naprej proti Malibuju! :)
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: