It's a rental don't be gentle ...

Trip Start Dec 12, 2005
1
16
161
Trip End Jul 12, 2016


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Costa Rica  ,
Thursday, January 5, 2006

Vceraj nama je ratal najet avto ...

Imava daihatsu Terrios al neki podobnega, ki ni bogve kaj, a glavno je, da ma quatro por quatro - oz. po domace 4x4. Peljali sva se v Dominical - tko vidiva tablo 44km - ok, to ni tok dalec - WRONG!! pot je trajala ene 2 uri, ker je cesta makedamska in ker so vmes FUL LUKNJE!! Tko orng! Ampak glede na pocasnost (cca. 30 km/h) lahko vidis ptice, plazilce in ostale zivali pa ful je lepa pokrajina.
no ... in se peljeva in zvizgava ob radiu nakar vidiva tablo na kateri pise puente en ... nevemkaj (ni blo construction)in tko vidiva most v zraku in cesto MIMO mostu v reko ... JA DOBR, smo si rekli, przgal 4x4 in sli cez reko :) - cist HUDO je blo! tko to ni bil potocek ampak npr. siroka ene 10m, sicer ne prav globoka - ampak dovolj da sem si rekla --- ok...

Pol sva prsli v Dominical, ki je popular surf spot, amapak zdej ni valov :) tko da sva odjadrali naprej proti jugu in proti Peninsuli de Osa. V koncni fazi sva pristali v Golfitu, ker je blo ze pozno in se nama ni vec dal vozit - predvsem mene je ze vse bolelo od neudobnega sedeza.
Zdej greva naprej ... !
LP
Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: