Op naar The Alice

Trip Start May 13, 2008
1
41
92
Trip End Apr 05, 2009


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Diverse (Bush)Campings

Flag of Australia  , Northern Territory,
Tuesday, October 7, 2008

Hierbij even een snelle update met wat foto's.
Afgelopen vrijdag was m'n laatste dag als mango plukker, ik mocht nog zo lang blijven als ik wilde op de boerderij om alles op orde te krijgen... ik ben er nog tot zondag gebleven en heb in die tijd even het brandstof filter van de auto vervangen, de olie had ik al gedaan.
Zondag ochtend ben ik op tijd vertrokken richting het zuiden, richting Alice Springs. Onderweg in Katherine even bij de Wooly's langs ... en daarna rijden, rijden, rijden ... en tanken natuurlijk.

De eerste dag wilde ik tot de Daly Waters pub komen, dat was een redelijk stuk .. maar op zich was er niet heel veel te zien daartussen. De foto's spreken voor zich, de Stuart Highway is voornamelijk zoals het op de foto te zien is... vrij saai dus.

De tweede dag was het doel "Devil's Marbels", erg bijzondere plaats. Met zonsondergang en zonsopgang zijn natuurlijk de mooiste plaatjes te krijgen, maar er was helaas veel bewolking waardoor ik eigenlijk 1 echt rode foto met zonsopgang heb kunnen maken.

Vandaag of morgen vertrek ik richting het westen, de West MacDonnell Ranges en uiteindelijk kom ik dan bij Uluru uit. Vanaf daar ga ik terug richting Alice Springs over de snelweg en net boven Alice pak ik dan de Tanami Road die door de woestijn richting Broome gaat.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: