Dallas / Fort Worth

Trip Start Aug 17, 2006
1
6
25
Trip End Feb 24, 2007


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of United States  , Texas
Wednesday, September 20, 2006

De afgelopen dagen heb ik in Dallas / Fort Worth (DFW) doorgebracht. Ik ben daar op bezoek geweest bij Thomas en Stef. Tot mijn grote verrassing was Solvei (moeder van Thomas en Stef) ook al in DFW. Zij zou oorspronkelijk een week later komen omdat haar hond (Rocky) plotseling overleden was had ze direct een vlucht naar DFW genomen. Op zich wel fijn dat ze in DFW was terwijl ik er ook was. Solvei heeft namelijk mijn was gedaan en heeft 3x heerlijk gekookt. Solvei, namens deze weg nogmaals bedankt!

Op vrijdagmiddag 15 september was ik vanuit Seattle en een tussenlanding in Houston naar DFW gevlogen. īs Avonds zijn Thomas, Emily, Solvei en ik naar een vriendin van Emily geweest waar we gebarbequed hebben. Er waren ook enkele vrienden en buurtgenoten van de gastvrouw uitgenodigd. Allemaal heel erg gezellig en lekker. De gastvrouw stond na 2 wijntjes al op haar kop en de overige vrouwelijke amerikaanse volgden niet veel later. Dat amerikaanse vrouwen niet tegen drank kunnen hadden we vorig jaar al meegemaakt (Amy).

Op zaterdag ben ik naar Stef zijn huis geweest. De kinderkamer is al geheel ingericht. Hij woont op een soortgelijk complex als Thomas. Het complex is splinternieuw. Na een pilsje en eventjes bijgebuurd te hebben zijn we teruggereden naar Thomas. īs Avonds nog eventjes naar een kroeg geweest maar het niet te laat gemaakt omdat Stef op zondag moest werken. Zondag zouden we naar Sixflags gaan, maar het weer gooide roet in het eten. Voor het eerst in zeer lange tijd regende het en alle attracties worden dan stop gezet. Veiligheid, oftewel het voorkomen van claims, gaat boven alles voor Amerikanen. In plaats van naar Sixflags te gaan zijn we naar een mall geweest en hebben daar wat gegeten, gedronken en videogames gespeeld.

Op maandag is Thomas gewoon gaan werken. Ik heb lekker uitgeslapen en daarna een plons genomen in het zwembad bij zijn appartement. Verder via het internet mijn reis een stukje verder gepland en mijn reisboeken doorgelezen. Thomas was īs middags vrij. Op maandagavond nog eventjes naar Stef geweest en daarna mijn backpack ingepakt omdat ik dinsdagochtend om 6.15 uur vertrok richting het vliegveld. Eerst nog eventjes de Rabobank in Eindhoven gebeld omdat een geldautomaat mijn bankpasje had ingeslikt en vernietigd nadat ik vergeten was deze eruit te halen. Dom, dom, dom. Aangezien ik nog een 2-tal creditcards heb zal dit niet tot directe problemen leiden. Er wordt een nieuwe bankpas naar het hoofdpostkantoor van Belize City gestuurd. Daarna kan ik weer pinnen en internetbankieren. Langs deze weg wil ik Thomas, Emily, Morgan, Solvei en Stef nogmaals bedanken voor de gastvrijheid.

Ondertussen ben ik in Cancun (Mexico) beland. Ik zit in een leuk hostelletje. Morgen ga ik naar Chichen om een ruine te bezichtigen en overmorgen reis ik verder naar Playa del Carmen om daar de ruines te bezichtigen die Thomas, Paul en Toon daar enkele jaren geleden hebben achtergelaten. Gisteren 2 zweedse meiden ontmoet waarmee ik tot vroeg in de ochtend wat gedronken heb. Zij hebben mij diverse leuke tips hebben gegeven voor hostelletjes en plaatsen om te bezichtigen. Vorig jaar hebben zij een half jaar hier rondgereisd en blijven nu ook weer 3 maanden in Centraal-Amerika. Wellicht dat we elkaar weer tegenkomen in Antiga (Guatemala) waar ik wellicht een week Spaans wil gaan leren in een gastgezin. Zij gaan daar ook heen om er vervolgens een week of 6 te blijven. Maar ja, plannen veranderen dagelijks .............
Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: