Viimeiset hetket käsillä

Trip Start Sep 13, 2008
1
10
Trip End Dec 02, 2008


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Kotona

Flag of Finland  ,
Thursday, September 11, 2008

Hello world!

Toivuttuani CERN:n aiheuttamasta maailmanlopusta (joka ei liioin vastannut käsityksiäni hirvittävästä verenvuodatuksesta ja helvetillisestä tuhosta ja kaaoksesta), rohkenin perustaa tämmöisen blogin. Ideana siis kirjoitella kuulumisiani 2,5kk kestoiselta Kaakkois-Aasian reppureissultani, joka starttaa ylihuomenna Jyväskylän Matkakeskuksesta. Suuntana Thaimaan Bangkok, jossa en toivottavasti joudu montaa päivää haistelemaan pakokaasuja ja suorittamaan hotellihuoneessani passiivista vastarintaa pahaa pääministeriä vastaan. Eli siis mahd. nop. suunnaksi jokin Siaminlahden saari, luultavimmin Koh Tao (Kilpikonnasaari). Mutta eipäs suunnitella liikaa.

Tämä blogi on lähinnä tarkoitettu tutuille, mutta saa tätä vieraskin lukea (mikäli jälleen yksi uusi kaakkoisaasianmatkani -blogi jaksaa kiinnostaa). Niille, jotka eivät minua tunne, tässä lyhyt esittely: Olen muun muassa Ville, keväällä lakitettu ja kesän töissä matkarahoja tienannut 19-vuotias miespuolinen olento Jyväskylästä. Lukion jälkeen tulevaisuus oli (siis on) vielä hieman hämärän peitossa, joten sitä oli näköjään lähdettävä vähän pidemmälle reissulle itseään etsimään. Sanon terveisiä jos löytyy. Matkan suurin yksittäinen vaikuttaja ja takapuolelle potkaisija oli (yllätysyllätys) Madventures tv-sarja ja -kirja. Raamatulla on uusi kirjoittaja.

Että silleen. Ylihuomenna siis matkaan. Viimeisiä valmisteluja tässä hoitelen ja kokoan listaa huomisista paniikkiostoksista (pompuloita, remmejä, jätesäkkejä, hyttysmyrkkyä). Ja paperilla näyttäisi lukevan myös "löydä leatherman". Etsimään siis...

Seuraava merkintä toivottavasti kaksikymmentä astetta lämpimämmästä miljööstä.

Ville.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: