Aiurea-n tramv...aaa... autocar!

Trip Start Jan 11, 2010
1
11
20
Trip End Ongoing


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Costa Rica  , San José,
Monday, February 22, 2010

Sunt in autocar pe drum de la David - Panama catre San Jose - Costa Rica si ma cam plictisesc. Am palavragit o vreme cu regimentul de pensionari americani care trec granita ca sa-si reinnoiasca viza, am cascat gura vreo doua ore la jungla prin care trece soseaua si ulterior la plantatiile de banane (Del Monte) si de ananas dupa care am scos Ipod-ul (apropo dragilor multzam inc-o data, si rucsacul si mititelul albastru se comporta de minune). Si Ipod-ul are minunatul feature 25 most played. Asa ca, dat fiind ca maine poimaine fac o luna pe drum iacata cu ce m-am delectat io preponderent prin bus-uri pana acum. Ordinea e cea data de Ipod si cred ca e aleatoare:
Moby - Flower
Suie - Cu zambetul pe buze
Nouvelle Vague - Ca plane pour moi
Rolling Stones - Street Fighting Man
50 Cent - If I can't
Gorillaz - 5/4
Julieta Venegas - Limon y Sal
Paolo Nutini - jenny don't be hasty
Placebo - For what it's worth
Rolling Stones - Sympathy for the devil
Tommy James - Crimson and clover
Black Kids - i'm not gonna teach your boyfriend how to dance with you
Bloodhound Gang - along comes mary
Jamie T - The man's machine
Lykke Li - Little bit
Nouvelle Vague - master and servant
Nouvelle Vague - dance with me
Plastic Bertrand - ca plane pour moi
Shakira - donde estan los ladrones
Shakira ft Wyclef Jean - hips don't lie
Rolling Stones - Jumpin' Jack flash
Rolling Stones - start me up
Tom Petty - learning to fly
U2 - in a little while
The Kinks - Lola
Concluziile mele? Imi plac intro-urile bune de plecat la drum (iar stones se pricep de minune), zdranganitul de chitara, vocile suave de domnitze cu versuri de gadilat coarda narcisica, si inca 2-3 alte lucruri. Daca aveti alte concluzii please share!
Tot din seria random stats o mica observatie legata de sample-ul de tricouri de cluburi de fotbal: Barcelona castiga de departe in zona asta. Cred ca 2 din 3 tricouri pe care le-am vazut sunt cu Barca. Ma-ntreb daca nu cumva e un soi de fuck off catre regele Spaniei. 
Aaa si precum veti observa in poza am reusit sa ma auto-depasesc in materie de telefon mobil, sunt acum fericitul posesor al unui ZTE si atat (banuiesc ca-i zice ZTE 1.0) care oricum nu merge pentru ca Vodafone n-are acord de roaming cu Panama si Costa Rica!
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

amo on

Salut,

Probabil ca la fel ca si sutele chiar zecile de oameni de pe aici si eu te citesc constant. E relaxant. Daca te indrepti spre Columbia si banii devin o problema poti incerca Panama City - Puerto Obaldia (Aeroperlas), apoi Capurgana si barca spre Turbo. De acolo incep sa apara optiunile (spre Medellin sau Cartagena de exemplu). Cartagena e foarte frumoasa. Pe partea de zbor in Columbia AIRES (www.aires.aero) face legea la preturi dar nu fa conexii deoarece foarte des au intarzieri. Destinatia lor de vacanta sunt insulele San Andres si Providencia (GENIALA ATMOSFERA).

Numai bine si distractie maxima iti doresc. Stay safe.

tudorbenga
tudorbenga on

Salut Amo,

Multzam fain de sugestii. Zbor panama cartagena in vreo 2 saptamani. M-a tentat varianta cu puerto obaldia dar cunoscand cat de cat columbia am zis totusi pas. cat despre providencia e cam scump de ajuns si prefer sa stau mai mult prin zona cafetera tura asta. dar zi-mi te rog o chestie: ai fost cumva la taganga langa santa marta? eu caut activ vami vechi pe unde umblu si taganga suna promitator.

amo on

Nope, sorry. Voiam dar n-am mai avut timp. Practic am ales intre Taganga si Playa Blanca (ne-am dus pe ultima). Din ce citisem atunci oamenii erau foarte incantati de Tayrona si Cabo de la Vela. A, poti incerca CouchSurfing (couchsurfing.com) daca vrei sa intri in contact cu oamenii mai puternic :) Dar asta in orasele mai mari cred.

cei de acasa on

te urmarim in continuare. miine si poimiine vom lipsi mergem in vilcea.te pupam pa

matusa Alice on

Ma bucura comentariile in limba romana,la fel ca si Ica.Sunt surprinsa de diferentele care le gasesti fata de descrierile de pe Lonely Planet ,in felul asta poti lua unele strambe.E normal,reclama are interesul ei.

Use this image in your site

Copy and paste this html: