Tizennegyedik nap - Az utolsó kedvenc szigetünkön

Trip Start Jan 12, 2011
1
15
20
Trip End Jan 30, 2011


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Thailand  ,
Tuesday, January 25, 2011

8:12 fuj a szel

(...) 11:14 megreggeliztunk es atsetaltunk a Sunrise partra. Vegigcaplattunk egeszen a csucskeig, de a kepeslapon szereplo homoknyelvet nem talaltuk. Egy tippem volt, melyik lehetett az, persze viz alatt volt. Ugyhogy mivel ez nem olyan szep partszakasz, inkabb visszajottunk a rekkeno hosegben. Hiaba felhos ma kisse az eg, mit sem szamit  a homersekletnek. Tartunk egy kis eu szunetet a bungiban aztan betamadjuk kedvenc strandolos helyunket. Ui: utolag derult ki, hogy az a kis benyulo homoknyelv a Mountain Resorttol meg odebb van, lehet tobbet kellett volna gyalogolni?

(...) 14:21 irt Feri, Uj-Zelandon van, holnap megy Tahitire. Az se semmi! Mi meg holnap megyunk Phuketre vissza. Vegulis ez is sok mindennel jobb! Esemenytelenul telik a nap, probaljuk kihasznalni az utolso orainkat ezen a meseszep helyen. Visszatoltak a hosszufarkut. Csak most meroleges a parttal es nem parhuzamos. Fotozni jo lesz. Van a sziget belsejeben egy festo, nagyon szep kepeket keszit. Sajna a borondbe nem ferne be (marmint nem a festo, hanem a kepe), meg biztos megkeri az arat. Ma azert rakerdezek, mennyibe kerul egy festmeny. Gondolatban probalok felkeszulni a hazautra. Mar latom magunkat, amikor a borongos, havas-latyagos-szurke hetvegeinken bananos pancake-et sutunk, melle eszunk egy tenger gyumolcsei Tom Yam levest es desszertnek johet melle egy adag sticky rice mangoval. Vegulis, mango kaphato otthon, max nem olyan finom, ledus mint itt, rizs is van, suritett tej es kokusztej is (azt viszunk is persze), valamint szezammag. Kicsit hangolodunk majd, es kozben elmerengunk az emlekeken. A sok tortura utan itt, a parton mar erzem, mennyire tartalmas es esemenydus volt ez a ket het. No, de ne temessuk a nyaralast, hiszen meg csak ot nap mulva megyunk haza, addig pedig tovabbi izgalmak varnak rank!

 (...) 21:21 4 kagylo, 3 kis tintahal, 2 adag rizs, 1 white snapper. Csak a szokasos. Desszertnek kedvencunknel bananos pancake. Mindennapos programok. Megszoknam! Szamolgattuk, hogy jovunk ki penzbol, holnapra 130 bahtunk maradt, egesz napra, mivel itt eleg szarul valtanak. Es mit hoz a szerencse? Talaltam 90 bahtot a foldon! Juhuu juhuu! Ugyhogy tudunk venni utravalot, reggelit, csemeget, mivel 9:30 korul indul a ferry, es csak fel7 tajekan erunk Phuketre. Kerdes, szabad lesz-e a Bamboo Village-es szobank, vagy jarhatunk meg egy kort, mig tiszta es 1000 baht alatti szallast talalunk?!

Ehhez a hozzászóláshoz raktam fel szinte az összes képet, ami még készült.

Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: