Bodensee

Trip Start Apr 30, 2012
1
31
61
Trip End Jun 30, 2012


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Germany  , Baden-Württemberg,
Sunday, May 27, 2012


Het is een verlengd weekend met stralend mooi weer en dan fietst en wandelt Duitsland. Ook de plaatsjes waar je 's middags je boterhammetjes kunt opeten zijn zeldzaam. Toch dacht ik een zalig plekje gevonden te hebben, in de schaduw en met een tafel en bank voor mij alleen.  Maar ik zit nog geen twee minuten of er strijkt een hele wandelvereniging neer die ook allemaal mee op die bank willen zitten. Er wordt opgeschoven en lunchpakketjes worden bovengehaald. Ik val nog net niet van de bank. Het voordeel is, je hebt gezelschap en je kunt al eens een babbeltje doen.  Ik communiceer in abominabel Duits terwijl die mensen de hele tijd maar blijven beweren dat ik het héél goed doe. Een man was geïnteresseerd in mijn fiets en wilde weten hoe zwaar hij was. Hij ging er stoer naast staan maar hij tilde hem maar met moeite op. Vijftig kg schatte hij en vertelde er ook ineens bij dat ik dan meer dan 30 kg bagage bij me heb. Dáárom heb ik het zo moeilijk met een heuvel op te rijden.

Nu kampeer ik aan de Bodensee en het is duidelijk weekend. De camping is helemaal volzet en ik ben omsingeld door andere kleine tentjes. Dat is mijn ding niet. Dus, morgen trek ik weer verder.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Nancy schoeters on

ik wens je een fijne reis verder, en popel al om je volgende verhalen te lezen... knuffel!! x x x

lian on

Sonia, hier is het even warm! Morgen als iedereen weer weg is en werkt, dan kan je weer genieten van de omgeving, het fietsen en het alleen zijn. ik volg je nog steeds met evengrote nieuwsgierigheid. Iedereen kan van je gezicht aflezen dat je de tijd van je leven hebt. Nogmaals, geniet ervan!!

mieke on

Ja ik kan het me voorstellen. Zo'n bende Duisters is ook niet te onderschatten.
Ik zou me ook blug uit de voeten maken en rust opzoeken.

Use this image in your site

Copy and paste this html: