Tietoisuutta lisäämässä

Trip Start May 01, 2011
1
5
9
Trip End May 13, 2011


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Austria  , Austrian Alps,
Thursday, May 5, 2011

Vaihdon kolmospäivä käynnistyi itsenäisellä bussimatkailulla kohti Innsbruckin länsipuolta. Vierailukohteena oli kotitalous- ja ravitsemisalan oppilaitos, jossa oli tarjolla koulutusta myös media-alalle sekä kielilinja. Mielenkiintoinen yhdistelmä!

Rakennus itsessään oli arkkitehtuurisesti mielenkiintoinen, sillä arkkitehdin mukaan opiskelijoiden pitää olla tietoisia saapuessaan kouluun. No, miten ihmeessä saat opiskelijat tietoisemmiksi kouluun saapumisesta? 


Tietoisuuden herääminen lähti liikkeelle siitä, että koulun oville piti kiertää takakautta ja sieltä avautui kaunis puutarha. Puutarhasta nousi tietoisuutta lisäävät askelmat ylös ( joka askeleella tuli mietittyä yksi vai kaksi askelta) jne. Innovatiivisuus ja ideologisuus jatkui koulun sisällä monin pienin asioin, mm. ikkunat oli sommiteltu niin, että vuoret voivat keskustella keskenään.


Itse ihailin koulun kauniita, puhtaita ja hoidettuja pintoja. Tälläisiä tiloja näkee meillä Suomessakin liian harvoin. Oppilaitoksen juhlajulkaisussa komeili yhden sivun verran meidän opettajaopiskelijamme Oona, joka oli vaihdossa samaisessa oppilaitoksessa muutama vuosi sitten.

Oppilaitoksen esittelyn jälkeen pääsimme osallisiksi opiskelijoiden loppukoetta, joka voisi vastata meidän osanäyttöjä. Tarjoilijat olivat kattaneet kukin oman pöydän ruuan teeman mukaisiksi ja kokkiopiskelija keittiössä valmisti suunnittelemansa ruoan. Silmiä ja vatsaa hivelevä neljän ruokalajin lounaskokemus.

Iltapäivällä olikin kierros kaupungilla Melanien johdolla ja maisemien ihastelu jatkui nyt kaupungin tornista. Vuoria siellä ja vuoria täällä. Siellä ja täällä.

Tänään torstaina tapaan Marthan ja Julian myöhäislounaalla, mutta sitä ennen suomalaisten reseptien opettelua matkailualan opiskelijoiden kanssa.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: