Arvakkaa kävinks mää eilen San Franciscossa?

Trip Start Feb 02, 2007
1
36
80
Trip End Aug 21, 2007


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Guatemala  ,
Thursday, April 19, 2007

Hitto vieköön tyypit, ette ikinä arvaa miten halpoja lentoja täältä saa San Fransiscoon! Rio Dulce  Express Airella oli sellainen tarjous, etta kaksi lentää kolmen hinnalla. Ja kun maya-turnee sattu oleen paussilla,  ajateltiin että what the heck ja lähdettiin pistäytymään Friscoon!

No ei lähdetty. Mää en näköjään osaa käyttää tän blogin karttasysteemiä. Mut nyt neulan pitäis olla korjattu Jenkkilästä takaisin Guatemalan maaperälle. Täällä me ollaan edelleen.

San Fransiscon sijasta ollaan lorvailtu Rio Dulcen rannalla, kruisailtu ko. joella ja visiteerattu Livingstonen kaupungissa karibian rannikolla. Livingstossa asuu Guatemalan Garifuna-väestö, joka sai alkunsa kahden espanjalaisen orjalaivan haaksirikkoutuessa 1600-luvun puolivälissä. Nigerialaiset orjat pelastautuivat läheisille saarille, sekoittautuvat paikallisväeston kanssa ja levittäytyivät myöhemmin eri kaupunkeihin rannikolla. Ai miten niin sattuma rules...???

Nyt ollaan parkissa Floresissa ennen huomista starttia Tikalin raunioille. Ja koska mikään ei ole mielenkiintoisempaa kuin toisten lomakuvien katselu, olen käyttänyt päivän lataamalla  runsaan määrän kuvia pariin edelliseen entryyn. Ja sitten kun  tuun takaisin, näistä kuvista jarjestetään kaikille kokeet, joten muistakaa käydä läpi huolella. :)
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: