Arvakkaa kävinks mää eilen San Franciscossa?

Trip Start Feb 02, 2007
1
36
80
Trip End Aug 21, 2007


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Guatemala  ,
Thursday, April 19, 2007

Hitto vieköön tyypit, ette ikinä arvaa miten halpoja lentoja täältä saa San Fransiscoon! Rio Dulce  Express Airella oli sellainen tarjous, etta kaksi lentää kolmen hinnalla. Ja kun maya-turnee sattu oleen paussilla,  ajateltiin että what the heck ja lähdettiin pistäytymään Friscoon!

No ei lähdetty. Mää en näköjään osaa käyttää tän blogin karttasysteemiä. Mut nyt neulan pitäis olla korjattu Jenkkilästä takaisin Guatemalan maaperälle. Täällä me ollaan edelleen.

San Fransiscon sijasta ollaan lorvailtu Rio Dulcen rannalla, kruisailtu ko. joella ja visiteerattu Livingstonen kaupungissa karibian rannikolla. Livingstossa asuu Guatemalan Garifuna-väestö, joka sai alkunsa kahden espanjalaisen orjalaivan haaksirikkoutuessa 1600-luvun puolivälissä. Nigerialaiset orjat pelastautuivat läheisille saarille, sekoittautuvat paikallisväeston kanssa ja levittäytyivät myöhemmin eri kaupunkeihin rannikolla. Ai miten niin sattuma rules...???

Nyt ollaan parkissa Floresissa ennen huomista starttia Tikalin raunioille. Ja koska mikään ei ole mielenkiintoisempaa kuin toisten lomakuvien katselu, olen käyttänyt päivän lataamalla  runsaan määrän kuvia pariin edelliseen entryyn. Ja sitten kun  tuun takaisin, näistä kuvista jarjestetään kaikille kokeet, joten muistakaa käydä läpi huolella. :)
Slideshow Report as Spam

Comments

papsy75
papsy75 on

Terppa!
Mietin myös tota ihme pikavisiittiä San Franciscossa, mut maanisto&heiskanen ehtivät ensin.. ;-) Muuten, tiesittekö että Costa Ricassakin on paikka nimeltä San Francisco, slummi kaupunginosa San Josessa.. Tiedä häntä, pääasia että taas ootte kartalla!
Kiva kun jaksoit laittaa kuvia. Suosikki noista on ehdottomasti yhteiskuva teistä canopylla! Hieno katella maisemia, mut laittakaa ihmeessä enemmän kuvia itestännekin. :-)

Add Comment

Use this image in your site

Copy and paste this html: