The more enjoyable things I have done

Trip Start Sep 23, 2011
1
7
15
Trip End Dec 21, 2011


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of United States  , Indiana
Monday, October 10, 2011

Dinsdag 4 oktober, ben ik met Crysty naar twee vrienden van haar geweest. Deze vrienden van haar hebben we vaker internationale studenten bij hun in huis en hebben Crysty gemotiveerd om zoiets ook een keer te doen. Daar ben ik ze dus erg dankbaar voor^^. We zijn daar wezen eten, uiteraard van de gril. Een van de andere gasten hield van tuinieren en had dus allemaal verse groenten mee genomen. Hij was onder andere erg enthousiast over zijn tomaten dus die moest ik ook maar proeven. Hij deed plakjes en dan met zout en peper erover heen. Zo was de tomaat prima te doen, sausjes zijn echt erger. Hoe dan ook hadden we een erg gezellige avond gehad. Ik heb onder andere gekletst met een excentrieke vrouw die aan alternatieve geneeswijzen deed. Ze was erg ge´nteresseerd in wat ik deed en in dingen over psychologie^^ ze dacht dat ik met mensen met een meervoudige persoonlijkheid werkte, dus ik heb haar uitgelegd dat dat wat anders is dan schizofrenie. Ze was erg vriendelijk maar wel typisch zo iemand die iets meer inzicht in de wetenschap nodig heeft. De gastheer had liet mij nog zijn hobby zien namelijk jaguars. Hij had er 2 in zijn garage staan en een nog op zijn werk. Bijzonder vond ik dat ze alle drie hetzelfde type zijn. Komende dinsdag ga ik er weer heen, nu zonder Crysty, spannend maar ik heb er wel zin in!

Afgelopen vrijdag (8okt) ben ik wezen eten bij de zus (R) en zwager (B) van Crysty. Ik was met Crysty's auto wat allemaal prima ging, het duurde alleen wat lang omdat de gps mij een route liet gaan waar ze aan de weg bezig waren... Daar aangekomen het huis bezichtigd, een heerlijk groot Amerikaans huis met een mega walk-in closet en wederom weer een grote kelder (dit keer geen supermooie thuisbioscoop maar dat zijn nog wel de plannen...). We waren een stukje wezen wandelen want R & B zeiden dat ze een unieke begraafplaats achter hun huis hadden. En het was inderdaad wel wat bijzonder. Het was nauwelijks een begraafplaats te noemen met slechts een paar stenen maar ze waren uit de tijd waarin de VS onafhankelijk werd en erg vervallen. De stenen stonden midden in het bos dus ik denk dat de natuur het gebied weer heeft overgenomen. Toen het donker werd had de plek echt iets spookachtigs. Na het spoken hebben we lekker gegeten. R & B hebben twee kinderen die de hele tijd de oren van mn hoofd aan het kletsen waren en uiteindelijk wou het zoontje met mij mariokarten (heb ik braaf gedaan^^). B stelde een aantal dingen voor om te gaan doen, hij wou me onder andere de racebaan waar de indy500 word gehouden laten zien, dat gaan we waarschijnlijk komende zaterdag doen.

Zaterdag (9okt) heb ik lekker rustig aan gedaan, ik heb genoten van het mooie weer en ben 's avonds naar Paul gegaan, want hij had me uitgenodigd om te komen eten. Pauls huis is net als zijn auto heel erg bescheiden. Paul's vrouw en dochter waren er ook dus het was erg gezellig Paul zou een typisch Amerikaanse maaltijd voor me maken. Het was vlees van de gril met nog meer vlees van de gril van papieren bordjes^^ owja en er was speciaal voor mij sla :P. Na het eten hebben we euckre (je spreekt het uit al juker) gespeeld (een kaartspel dat regionaal best veel gespeeld word). Op de een of andere manier kwamen we op het gesprek dat Paul en zijn dochter wel eens Mariokart spelen en toen heb ik die avond ook maar afgesloten met een gezellig spelletje mariokart. Met de professor mariokarten, hoe bedenk je het...

Zondag wederom een rustig dagje, ik besloot dat ik de buurt maar eens wou zien, en ben zo’n 2uur wezen wandelen. Er was niet heel veel bijzonders te zien op de weg die ik nam, maar het gaf wel een leuk beeld van hoe dat deel van de stad eruit zag.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Jason Renard on

Hey broertje,

Fijn om te horen dat het zo leuk is! ( Told you so.... ;) )
Aangezien ik geen skype kan installeren op mijn laptop zal ik binnenkort even een mailtje sturen.

Heel veel plezier verder nog!

Groeten,

Jason

Luuk on

fijn om te lezen dat je je mariokart skills wel op pijl houd

Use this image in your site

Copy and paste this html: