Space Neeedle

Trip Start Jun 15, 2010
1
24
41
Trip End Jul 25, 2010


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of United States  , Washington
Friday, July 9, 2010

I dag kom vi till Seattle.
Det första vi gjorde var att åka upp i space needle. Ja det var en vacker utsikt men inte lika häftigt som NY:s ESB. Jag tror att Jörgen uppskattade åkturen upp mer än jag gjorde. Jag avstår från att tycka för Jakobs del, men han är go både tuff och ibland gullig. Jag menar det är nog inte lätt att göra alla dessa "vuxna" besök över allt som 18 åring.

Vi tog ändå en hel del vackra bilder, bla på  "berget som svävar". Vi har köpt en ny lins som är riktigt, riktigt bra. Den skulle vi ha haft när vi var i Grand Canyon. Vi försökte fotografera med den i Redwood men det gick inte, allt var för nära, för stort. Men i dag har det gått.

Resan hit tog inte mer än ca två timmar och tro mig det räckte. Vi är alla lite tagna efter de senaste kämpiga resdagarna.

Jag har varit och shoppat två gånger i dag, dels i Vancouver och sedan här i Seattle . Vi har jätte fina affärer precis bredvid vårt hotell.
I Vancouver fick jag en favoritaffär som heter (jag jag vet, underbart bra namn) Charlotte Russe och här i Seattle fann jag en dyr affär med helt underbara kläder som heter Anthropologie. Nej jag kan inte uttala det, men spelar det någon roll?    :)  

Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

mor on

Hej dottern min!
Älskling, jag vill inte att du känner dig tvungen att skriva varje dag. Vi blev oroliga först när det gått fyra dygn av total tystnad.
Det var Markus, Hasses son, som hittade er på webben och såg att ni var välbehållna. Han satt uppe hela natten och jobbade för att få fram fakta. Tyvärr fick jag inte hans meddelande vid 04 på morgonen svensk tid. Det var mitt fel. men en stor eloge till Markus för hans fina insats.
Här fortsätter värmeböljan. I dag hos mig 32.4. Vet inte vi haft så varmt förut. Skulle i så fall varit när Jakob var hos mig i Sala, då ni var i USA.
Har varit på självplock med Susanne. Har fryst in jordgubbar till dig.
Jo det är Mount Olympia. Älskar det berget. Regnar det inte i Seattle?
I skrivande stund 29 grader och en luft fuktighet på 52%
Kram till er alla tre.

Use this image in your site

Copy and paste this html: