Conceptul de low cost pe intelesul tuturor !

Trip Start Feb 24, 2013
1
5
Trip End Feb 25, 2013


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Romania  ,
Sunday, February 24, 2013

             Astazi dau startul acestui blog adresat tuturor celor care vor sa afle si sa vada cum e sa calatoresti low cost. Nici nu stiu cu ce sa incep, asa ca daca mai gresesc va rog sa aveti putina intelegere cu mine :D
Acum ca prezentarile au fost facute hai sa vorbim pe sleau.Este posibil sa calatoresti prin lume cu bani putini ? Aceasta este o intrebare la care cei mai multi dintre noi ar raspunde cu un NU categoric. Si totusi, eu vin si va spun ca DA.... da se poate. Cum asa ? .... Foarte simplu, trebuie doar sa stii sa te organizezi putin, si sa iti doresti treaba asta cu ardoare.
Am auzit de mii de ori, vai ... low cost, nuuuuuuuuuuuu, sa zbor cu asa ceva? da oare sigur nu se prabuseste avionu ala? sa dorm intr-un hostel in care sa imparti camera cu nu stiu ce turist de prin tarile calde, No way.... ca doar sunt o doamna/domn si imi permit direct la Novotel; Parerile sunt impartite, insa eu spun ca nu e chiar asa cum pare, si o sa ma explic :
Zbor low cost inseamna sa zbori chibzuit, nu degeaba o companie chiar are acest slogan" Smart Flying " , hai sa mai lasam la o parte prefacatoria si sa mai renuntam la unele pretentii pe care de altfel nici nu ni le permitem, sau cel putin eu nu mi le permit, avand in vedere veniturile mele.
           Un zbor e un zbor si atat, hai sa nu il mai privim ca pe o experienta luxoasa ci ca pe un mijloc de transport, ma duc din punctul X in punctul Y,....aa si apropo, ai ideie cat costa porcaria aia de sandwich dat " gratis" in zborurile de linie? daca nu , va zic eu , in medie cam 35 de euro, in functie de compania folosita, welll..... cam mult nu?

           
Ca un tribut adus celor care fac posibile aceste calatorii, le voi incarca logo-urile, fara a fi acuzat de publicitate mascata.

Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: