Brockville en de 1.000 eilanden

Trip Start Mar 15, 2013
1
19
22
Trip End May 15, 2013


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Prive

Flag of Canada  , Ontario,
Tuesday, April 23, 2013

    Brockville, een stad met bijzondere bezienswaardigheden: een groot wit huis, een gerechtsgebouw op een plein met in drie van de vier hoeken een kerk, een artscenter, een spoorwegtunnel midden in het centrum en zo veel meer. Maar bovenal ligt het ook aan de Saint Lauwrence River met tal van wateractiviteiten. Ik heb er echt genoten, want de lente was nu echt aanwezig.

    Hier dacht ik eindelijk eens een echte bakker te zien, maar ik vergiste mij. Het was alleen maar de naam, maar de tent was fastfood.

    Nadien ben ik langst de rivier met de 1.000 eilanden gereden, de Saint Lawrence Seaway. Het was ongelooflijk, maar op elk eiland staat wel een huis. Groot, klein ... het maakt niet uit. Ook een kasteel, Boldt Castle on Heart Island. Dit kasteel heeft wel een triestig verhaal en heeft jarenlang leeg gestaan en de invloed van het weer en occasionele vandalen hebben het toen geen goed gedaan. Nadien is het verkocht voor 2 dollar, maar het moest in de originele staat gebracht worden en toegankelijk voor het publiek. Zelf ben ik het niet gaan bezoeken, daar had ik de tijd niet voor.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: