De eerste dag

Trip Start May 16, 2012
1
7
Trip End May 21, 2012


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Privé

Flag of Netherlands  , Zeeland,
Wednesday, May 16, 2012

  Ik was om 11 uur afgesproken bij Bianca in Hulst. We hebben eerst alles even overlopen, zoals de eetgewoontes van de dieren en vooral hoe lang en wanneer Gino moest uitgelaten worden. Een reu van 13 jaar, maar hij zag er nog ongelooflijk goed uit.

    Het was een heel lieve hond. Hij was alleen doof en daardoor mocht hij ook niet meer vrij rond lopen. Om de eenvoudige reden, wanneer je hem zou roepen, zou hij je toch niet horen. Nu ja dat is een klein detail, want hij keek wel regelmatig naar je om te zien wat je van plan was als je met hem ging wandelen.

    Het was dus een gewone kennismaking. Behalve dan de meikevers in de tuin. Nou ja, ook geen ramp hoor. Jammer dat er niet meer zaten, want als ik me goed herinner, kan je daar soep van maken. Voor de liefhebbers natuurlijk. 

    Wanneer Bianca vertrokken was, ben ik onmiddellijk gaan wandelen met Gino. Kwestie van mekaar toch een beetje te leren kennen en ook om hem wat bezig te houden zodat hij zijn baasje niet te veel zou missen. Als we dan terug in het huis kwamen, zijn we in de tuin gaan zitten en heeft hij een mergpijp gekregen. Daar heeft hij echt van genoten.

    De poezen heb ik niet veel gezien de eerste dag. Althans toch niet zolang ik in de tuin zat. 's Avonds waren ze volop aanwezig. En het zijn zeer aanhankelijke katten.


Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: