Hotel touring in Vegas

Trip Start Oct 17, 2008
1
5
26
Trip End Nov 11, 2008


Loading Map
Map your own trip!
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of United States  , Nevada
Tuesday, October 21, 2008

Het hotel is ontbijt niet inbegrepen dus gaan we ontbijten in de "Coffee Bean & Tea Leaf". Dat is een keten zoals Starbuck's waar je koffie en gebak kan krijgen. Je hebt de keuze of je het ter plaatse consumeert of meeneemt. Als extra krijg je hier gratis wireless internet. In onze coupon book zit een bon voor een 2e koffie gratis dus daar maken we gretig gebruik van. We kopen 2 grote koffies (16oz), waarvan dus 1 gratis, een bananen muffin en een apple crumble. Het smaakt in elk geval heerlijk.

Na het ontbijt gaan we nog meer hotels op de strip bekijken. Bij daglicht zijn ze nog altijd spectaculair. We gaan naar de verschillende attracties kijken: flamingos bij het Flamingo Hotel, leeuwen bij MGM, de roller coaster van New York New York, ... en gigantische decors: het San Marco plein van het Venice hotel, strakke moderne design van Wynn, de Eiffeltoren van het Paris Hotel (compleet met bezoekersplatform op de top), ... Decadentie ten top! En van 's morgens tot 's avonds zitten er mensen te gokken en aan de one armed bandits te spelen (die trouwens geen one arm meer hebben en ook geen munten meer gebruiken ... en als ze winnen rinkelt er ook niets meer ... alle charme is weg!)  

Op de strip is er ook een M&M's World shop. (M&M's, de chocoladesnoepjes die niet in je hand smelten ...) Ongelooflijk!! Het is een 4 verdiepingen tellende winkel waar alle mogelijke M&M's spullen verkocht worden. Van de gewone snoepjes in meer kleuren dan normaal, tot bekers, glazen, schoolgerief en ander klein spul. Maar ook bedlinnen, T-shirts, een lederen jas van 3000$ en M&M's miniaturen die zelfs nog duurder zijn. Er is ook een mini museum waar getoond wordt hoe de chocoladesnoepjes gemaakt worden en er is zelfs een 3D-animatiefilm die heel grappig en heel goed in mekaar zit: rode M&M is zijn M kwijt en moet ernaar op zoek... Echt schitterend allemaal!

Op de strip worden we aangesproken door een vrouw waarvan we dachten dat ze bij een informatiekantoor hoorde. Ze geeft ons uitleg over de verschillende shows en terloops laat ze enkele keren vallen dat ze ons gratis tickets kan geven. Uiteindelijk komt de aap uit de mouw: als wij naar een time share voorstelling gaan, krijgen we tickets voor een buffet en tickets voor en show. Dat lijkt ons een goeie deal dus besluiten we dat we de volgende dag wel enkele uren tijd kunnen investeren om dat allemaal te verdienen. (de show alleen al kost 60$ per persoon). We schrijven ons in om om 8u45 aan het hotel opgehaald te worden. We zijn benieuwd!

We lopen de hele dag rond en kijken de hele dag onze ogen uit. 's Avonds eten we het all you can eat buffet in ons hotel en dat is best wel lekker. (en goedkoop: kostprijs normaal 26$ per persoon, we hebben een kortingbon van 25$ in ons boekje zitten en hebben er ook nog een andere gevonden van 5$. En persoon eet dus voor 1 dollar en de andere voor 20$. Niet slecht he ...)

Wanneer we 's avonds in ons bed kruipen, galmen onze oren nog na van het onophoudelijke lawaai overal maar het is wel een belevenis.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: