To Asia!

Trip Start Jul 30, 2010
1
22
Trip End Aug 29, 2010


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Finland  , Southern Finland,
Friday, July 30, 2010

Matka alkoi kuuden aikaan iltapäivällä helsingin kentältä. Koneeseen astutiin ja katsottiin kateellisina kun rikkailla oli koneen etuosassa isot tyynyt ja hienot penkit kun itse joutuu istumaan ahtaassa karjatilassa koneen perällä. Yllätys olikin suuri kun etittiin paikkoja ja tajuttiin että oltiin kävelty omien paikkojen ohi jo vaikka oltiin vielä business luokassa. Eli pari penkkiriviä keulaan päin ja meijän paikat olikin ihan edessä businessluokassa. Alkuun ei tahtonut uskoa ja piti kysellä lentoemolta muutaman kerran onko nyt tapahtunut virhe vai onko meidän paikat oikeasti siinä. Lentoemo selvensi että nyt on vain sattunut niin että turistipuolelta on paikat loppunut ja meidän "täytyy" istua business luokassa sähkökäyttöisissä istuimissa jotka sai makuu asentoon omin näytöin varustettuna. Siinähän se kahdeksan tunnin matka meni mukavasti leffoja katsellessa ja sitten nukkuessa hyvässä asennossa.
Pekingissä meinas (miksulle) känkkäränkkä iskeä heti alkuun kun käveltiin "transfer" tiskin ohi mistä olisi saanut jatkolennon liput ja mentiin pööpöilemään typeränä väärille jonoille. Siinä sitten kun huonoa englantia puhuva vartia selvensi että nyt ollaan väärässä paikassa, oli jonot kasvaneet massiivisiksi ja menikin jonottamisessa reilu tunti. Ja nälkäkin jo oli. Siinä sitten aikani kiukuteltuani puolet jonosta lähti pois kun olivat väärässä paikassa ja johan helpotti. Syömään mentiin kiinalaiseen pikaruokalaan mikä oli täydellinen pettymys.
Lento pekingistä Hong Kongiin oli epämukava kun nyt joutui istumaan muiden turistien vieressä. Ahtaat penkit ja polvet kurkussa. Mutta nopeasti se meni kun nukahti heti ensimmäisillä pilvillä.

Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: