16 dage i Sri Lanka....

Trip Start Nov 05, 2012
1
8
10
Trip End Dec 04, 2012


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Sri Lanka  , Southern Province,
Thursday, November 22, 2012

Efter safarituren var jeg syg hele weekenden og desværre også om mandagen :(
At have feber når varmen er så trykkende er helt sikkert ikke anbefalelsesværdigt....
Det var rart at være oppe igen tirsdag og det var dejligt at se børnene igen :) især min lille trold havde jeg savnet.... I mellemtiden er han desværre begyndt at hoste en del og næsen er stoppet, men det fejler alle børnene efterhånden, så det er egentlig ikke så usædvanligt hernede.

Igår var jeg til workshop med nogle andre frivillige og medarbejdere fra Projects abroad. Det handlede om kultur og forskellighederne mellem den Sri Lankanske kulturnog de kulturer vi kommer fra hver især derhjemme. Det var spændende og på en måde befriende at høre om de udfordringer de andre står med hernede. Det fik mig til at føle at jeg ikke er helt ved siden af og alene i verden.
Jeg fik også mit allerførste kram i alt den tid jeg har været væk hjemmefra. Det var Aruni som er medarbejder hos Projects Abroad, som gav mig et kæmpe stort, varmt og ægte kram.... :)
Selvfølgelig har jeg savnet at få et kram, hvilket jeg jo er vant til at få jævnligt derhjemme, men det er ikke noget jeg egentlig har tænkt så meget over, før hun gjorde det. Der kunne jeg virkelig mærke hvor meget jeg savner at have mennesker som jeg holder af, og som holder af mig omkring mig.... Og jeg har indset at jegvi den grad kan savne at få et kram af mine nærmeste.... især når noget er svært.

Vi har fået en pige mere ind med hul i hjertet, så lægen kommer lidt oftere nu end han gjorde tidligere.... Han er meget opsat på at følge hende, da det ikke er muligt at operere hende hvis hun ikke vokser nok... Desværre har hun tabt sig rigtig meget imens hun har været på børnehjemmet og det går ikke helt godt med hende.

Det lykkedes mig at tage lidt billeder derinde idag, men kvaliteten er ikke helt god, dog lægger jeg dem op alligevel.

Her til eftermiddag har jeg været ovre på luksus hotellet og bade i poolen og slappe af. Her mødte jeg så lægen fra børnehjemmet igen og vi sad og snakkede om hele problematikken på børnehjemmet og i samfundet hernede. Det var rigtig rart og spændende at tale med en der ved noget mere om systemet og hvorfor tingene er som de er.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

maren on

jeg følger spændt med dig og sender dig en rigtig stort KRAM

Lisa on

Et stort KRAM fra mig!

Use this image in your site

Copy and paste this html: