So much to say

Trip Start Jul 12, 2007
1
8
11
Trip End Ongoing


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Indonesia  ,
Thursday, October 25, 2007

Zooooooo...eindelijk weer een site wara ik mn verhalen kwijt kan, die andere site had zoveel problemen dat ik de meeste verhalen hier maar heb opgezet en dus weer verder ga. Mijn laatste verhaal was op 3 october, dus ik ga weer even terug in de tijd....lijkt zo lang geleden...
Ik ben dus bezig met dat sport blad, maar door elke keer budget problemen, wordt hetd e hele tijd uitgesteld en wete ik soms niet wat ik aan het doen ben en vooral waarvoor.....ik moet dus een sportblad in elkaar zetten voor met zo min mogelijke kosten en ben practisch van inhoud tot vormgeving alles zelf aan het doen.
Ik heb ene paar ontmoetingen gehad met mensen uit de indonesische sport wereld en die zijn allemaal bijzonder behulpzaam....bijv. mr.Arya die de surf competitie manager van indo. is en dus helemala uit zn doen was toen hij ene maand in jakarta in de luchtvervuiling moest zitten. Ik had hem een mail gestuurd om elkaar te ontmoeten en ik kreeg 2 weken later een antwoord terug met "sorry, ik was op een surf trip, check nooit mn mail, houdt niet van mailen, dus bel maar voor alles"...ok, mijn cliche beeld van een surfer werd dus bevestigt. Hele aardige man, heeft me met alles geholpen en ook een interview geregeld in Bali met de nr. surfer van indo. Rizal Tanjung. leuk, ook met andere sport mensen gebabbeld en nu maar hopen dat het blad er een beetje normaal uitkomt.
De volgende week, 13 oktober ben ik naar Bali gegaan, het was het einde van de ramadhan en dus hadden we 5dagen vrij, heel jakarta was uitgestorven...serieus...waar je normaal 1km per uur over de weg rijdt, scheurde die ene auto met 180km per uur door jakarta...dat werd zelfs een beetje eng, s'avonds waren alle skyscrapers zwart en geeneen winkel of wat dan ook was open.
Dus ben ik ook maar naar Bali gegaan, eerst wat dagen vakantie en dan werken op Bali.
Wat was dat relaxed, ik kom aan...heb mn spullen op mn kamer gegooid en ben meteen naar het strand gerend en mezelf neer geploft op een stoel en helemaal niets gedaan.....wat fijn!!
Die zelfde avond in het hotel allemaal leuke mensen ontmoet, er ijzn maar 10kamers, super leuk balinees aangekleed en had een beetje een huis sfeer, iedereen kwam daar om te werken en relaxen. S'avonds zag je voor eee of andere reden overal Apple laptops schijnen, was een goede reklame.
Een Spaans stelletje was op 'honeymoon' in vietnam geweest en toen naar bali, zijn kwamen aan, verwachten dat ze met bloemen kransen en dansende hoela meisjes werden ontvangen...maar helaas. Ze kwamen aan, moesten zelf ene taxi regelen, kwamen in een hotel dat al 100 jaar niet was schoon gemaakt, zijn toen naar het apen hul gegaan, zij werd aangevallen, allemaal injecties, bloed, pleisters en dus geen 'honeymoon'. Ze mochten nergens heen omdat zij om de twee dagen haar wonden moets laten zien en ze werd getest op rabies. Mar wel gezellig, zijn meteen spaans gaan eten om de hoek en werden mijn nieuwe vrienden. Dan had je een vrouw die 20 jaar als reporter bij de BBC had gewerkt en een hele andere baan begon in een totaal andre wereld. Die vrouw had de hele wereld gezien, het ergste en mooiste meegemaakt en nu probeerde ze haar 47jaar oude lichaam wat spier te geven dat in al die jaren nog nooit gebruikt was...Good Luck!! Dan had je ook nog een nederlandse jongen, 35jaar, ADHD, vrijgezel, stinkend rijk...had sinds zn 23ste niet meer gewerkt door een erfenis en verveelde zich dood. Hij had een huis op bali, LA, reisde naar tokyo,st.tropez,etc,etc...en zocht nu een levenspartner. Die had dus een gigantisch huis maar alleen, dus hij zat elke dag bij ons in het hotel(hij kende de eigenaresse) en uiteindelijk is hij bij ons ingetrokken...haha......had zn wenkbrauwen zwart geverfd..leek net op elvis, maar je kon wel met hem lachen.
Maar goed, ik heb zelfs gesurfd, dacht dat ik nog wist hoe het moest van mijn super pro surf tijd...;).....niet dus.
het lukte wel, heel leuk, vooral al die bloedblaren,schammen,krassen en uitslag van het bord.....great...moest ik diezelfde avond naar een gala van een golf tournooi in een zwarte jurk met dus een manke voet door de gigantische bloedblaar onder mn grote teen en een paar flinke krassen en ene verbrand hoofd...i looked great...
Ik kon op ene gegeven moment heel goed staan, ging helemaal tot het strand met de golf mee en viel toen keihard in de golf in de schelpjes en kraste dus zo mn hele been open.
Maar hoe fijn om even in de zon,zee en strand te zijn....op vrijdag moest ik dus die surfer interviewen nadat hij telkens de afspraak verzette...hi ga me ok een nummer van ene jongen die wat foto's van hem had voor het interview. Ik die jongen bellen en aannemen dat dta ene vriend is die wat foto's van hem had. Ik bellen,
dus ik zeg: hai, klopt het dat je wat foto's hebt van blabla...want ikblabla...
hij zei toen ja, maar stuur even ene mail want dan kijk ik wle even. Ik vondt dta al ene beetje vaga, maar goed ik een snelle simpele mail sturen, hij opeen nog meer dingen vragen...zoals het company profile etc etc....ik dacht al hoezo wil hij dat weten. (normala stuur ik hele zakelijke e-mails, maar omdat dit zo viavia surfer was niet).En hij were vragen heb je en voorbeeld van het tijdschrift enzo.
Dus ik weer: ja, maar wta is jou achtegrond dan? Kan je ook andere sporten fotograferen?
hij: Ik was de sport fotografa van de Olympische Spelen in Sydney!!
ik:ooooohhhhh........(shit)
ahhahha...weer zo typisch, dus ik zei dta ik alles snel moest weten etc.....en heb het hele weekend gebid dat hij wilde helpen.
Gelukkig maandag, amilde hij dta hij het wilde doen..pfff...heb hem meteen gebeld en alles uitgelegd, super aardige jongen die waarschijnlijk nu alles wil gaan doen..yes! Hi vroeg nog: welke publisher gebruiken jullie als jullie geen budget hebben?
ik: dat ben ik
hji moest keihard lachen,maar wil heel graag helpen, woont al 15jaar in indo. en wil wat terug doen voor indonesie. Gelukkig maar!
Ik dus vrijdag naar die surfer voor het interview...typisch restaurant wara alleen maar hangende surfers waren met hun cola en grote borden met koolhydraten. Ik hem bellen en daar kwam toen een dunne lange jongen aan met een nep amerikaans accent, maar super aardig. Vooral veel...'you know like......relaxed atmosphere........relax...chill...enzo...maar wel heel aardig!
Het hele weekend bestond toen verder uit een gigantisch golf toernooi voor de oliewereld en ik had daar het programma boekje voor ontworpen. Was een hele mooie aangeklede zaal met vooral wat oudere stelletjes of anders dronken vrijgezellen oude mannen.Ik zat aan een tafel met wat jongen mensen, maar het was een beetje saai. Overdag een 5-urige massage etc gehad.....hoe 'relaxed' kan je je voelen, werd zelfs uiteindleijk geiriteerd door het niet bewegen...
Mn laatste dagje aan het zwembad gezeten, heerlijk seafood gegeten en toen weer terug naar smoggy jakarta.
Verder heb ik dus eindelijk een super snelle internet verbinding....begin me al redelijk thuis te voelen in mn frans bauer appartement en verbaas me soms dat ik hier al 4 maanden zit.
ok....tot laterrrr
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: