Kujia, kaloja ja kylpemistä

Trip Start Oct 31, 2012
1
23
55
Trip End Apr 11, 2013


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed

Flag of Australia  , Victoria,
Sunday, December 23, 2012

Maailmanlopusta on selviydytty ja joulu painaa pian päälle. Parin tunnin päästä pitäis lähteä kohti Sydneytä ja Blue Mountainsia. Tässähän ehtiikin sopivasti päivitellä viimeisimmät kuulumiset Melbournesta.

Parina viime päivänä on tullut tallailtua vähän pienempiä kujia tsekkaillen aika näyttäviä graffiteja (tasokkaimmat teokset löysin puoliviralliselta graffauskujalta Hosier Lanelta... nimensä puolesta kuuluisa AC/DC Lane oli aika väsynyt esitys). Lisäksi tuli tsekattua Melbournen akvaarion polskijat - ja ei, en aio tähän päivitykseen kaivaa kaikkien kuvissa esiintyvien fisujen nimiä.

Tänään olikin sitten viimenen päivä Melbournessa, ja varsin kuuma sellanen (39 astetta), joten päätin pysyä St. Kildassa, pälllistellä vielä vähän ympäristöä (mm. Suomessa lähinnä formuloista tunnettu kookas Albert Park tuli tsekattua), kunnes jalat päätti, että on aika rentoutua, ja etsiydyin St. Kildan merikylpylään, jossa suolaisissa altaissa ja meressä lillumisen ohella tuli myös käytyä ekaa kertaa pariin kuukauteen saunassa (tai no, huoneessa, jossa oli höyryä ja hieman kuumempi kuin ulkosalla).

Joulutervehdyksiä toivottavasti sitten sinisiltä vuorilta.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: