Don't Push the River

Trip Start Oct 31, 2012
1
6
55
Trip End Apr 11, 2013


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Afrikan taivaan alla

Flag of Namibia  , Karas,
Wednesday, November 7, 2012

Eilen saavuttiin Namibian puolelle suhteellisen sujuvien rajamuodollisuuksien jälkeen. Melkein heti rajan jälkeen koukattiinkin jo Orange Riverille, jolla oli tarkoitus meloa seuraavat puolitoista päivää. Reissu oli rankanpuoleinen, mutta pirun antoisa. Maisemat joella oli päräyttävät, kosket toivat matkaan actionia, ja yö tähtitaivaan alla rantahiekalla kirkkaan tähtitaivaan alla unohtumaton (vaikka pieniä käärme/skorpioni-kuumotuksia aiheuttikin).

Parin lyhkäsemmän melontareissun perusteella mut pääteltiin kokeneeksi, ja sain parikseni yhden ensikertalaisista, mutta Barbara osoittautui varsin päteväksi melojaksi, ja tuntui, että iteltäkin homma hoitui jo paremmin, ja hämmästyttävästi oltiin siinä puolikkaassa, joka pysyi pystyssä koko matkan. Parissa koskessa sai kyllä vääntää ihan kädet hapoille virtausta vastaan, ettei karahtanu kiville, ja jokuselle kyllä karahdettiinkin, vaikka rockattua tulikin, rolli jäi tekemättä. Kuivana ei kyllä selvinnyt kukaan, sillä melkein kaikki taisivät pulahtaa jokeen uimaan, ja loputkin kasteltiin bussissa (arviolta 60-luvulta peräisin olevassa) heittämällä saavi vettä niskaan ("Namibialainen ilmastointi"). Tempun huumoriarvo meni pienissä uni- ja sokerivajareissa ohi aika suurelta osalta, mutta täytyy myöntää, että se kyllä viilensi.

Adrenaliini ei kuitenkaan ollut reissun isoin anti, vaan lipuminen upeissa maisemissa pitkin jokea (vaikka siinäkin rupesi kyllä olemaan työtä useamman tunnin jälkeen, ja kädet on aika finaalissa tällä hetkelä... reissu myöskin venähti ainakin pari tuntia aiotusta kippausten ja muun ohjelman vuoksi), ja nukkuminen häkellyttävän kirkkaan tähtitaivaan alla oli mulle ne kohokohdat. Kovin hyviä yöunia siinä ei tosin saanut, koska niin pehmeän näköinen rantsu oli aika kova, ja kesämakuupussissa tuli vähän viileäkin (aavikolla kuitenkin ollaan, joten päivän ja yön lämpötilaero on huomattava).

Suurin osa kuvista on napattu kännykkäkameralla, koska isompi kamerani ei ole vesitiivis.


Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Nina on

Sarjassa "Pitää napata Ninalle edes yksi eläinkuva tuijotettavaksi, jotta se on onnellinen" oli nähtävästi tänään vuorossa lehmän takapuoli.

Tuota... kiitos yrityksestä. :D

matkaajamaks
matkaajamaks on

Matkalla kyllä näkyi hassuja lintuja ja paviaaneja, mutta ei pirulaisilla ollut mitään yhteistyöhalua. Takapuoltaan näyttävä lehmä oli paras poseeraaja :)

Use this image in your site

Copy and paste this html: