Maisemareitillä

Trip Start Oct 31, 2012
1
4
55
Trip End Apr 11, 2013


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Drifters Lodge

Flag of South Africa  , Western Cape,
Sunday, November 4, 2012

Tulossa kuvapainotteinen päivitys, koska päivä on ollut pitkä ja blogaaja väsynyt. Siis jos ette halua katsella maisemakuvia ja söpöjä elukoita, tehkää jotain muuta.

Nyt on tosiaan pari ekaa päivää takana safari-porukan mukana. Saksaa kuuluu aika runsaasti, koska suurin osa porukasta on Saksasta, Sveitsistä ja Hollannista. Mukaan vielä pari norskia ja yksi finski. Ihan mukavaa porukkaa kuiteskin, eihöhän tässä muutama viikko tulla toimeen. Eka päivä oli lähinnä sellanen meet&greet tyyppinen tapahtuma, ensin viinimaistajaisiin tilalle Stellenboschissa, sitten kunnon ateria ja vähän lisää viiniä, jonka jälkeen suurin osa porukasta jatkoi pubiin. Alcohol - Connecting people. Oppaana reissulla on heppu nimeltä Krusty, jonka yhtäläisyydet Simpsonien klovniin eivät rajoitu nimeen...

Toisena päivänä olikin sitten ohjelmassa lähialueen hienoimpia mestoja: Alkuun hylkeitä Hout Bayssa, sitten päräyttäviä maisemia Cape Pointissa (Hyväntoivonniemen kärki), pingviinejä Simon's Townissa, ja lopuksi vähän lisää päräyttäviä maisemia Pöytävuorelta (jonne piti ensin mennä heti aamusta, mutta vuori oli pilvessä, eikä turisti uskaltaudu sinne, jos sille vaikka iskee munchies). Kuiteskin, läjäytetään kuvat tiskiin, eikä löpistä enempää.

Huomenna Cape Town jääkin sitten taakse, ja aikalailla urbaani ympäristö muutenkin... ja samalla myöskin nettiyhteydet, joten en tiedä koska tulee seuraavaa päivitystä.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Sini on

On kyllä komeaa maisemaa. Nautihan täysillä meidän muidenkin edestä.

Nina on

IIKSIN IHANIA SÖPÖELUKOITA!!! :D

Use this image in your site

Copy and paste this html: