Veneilyä, velttoilua ja väkivaltaa

Trip Start Apr 05, 2010
1
35
37
Trip End Jun 22, 2010


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Thailand  ,
Friday, June 18, 2010

Mainittakoon heti kärkeen, että ei syytä huoleen siellä kotipuolessa, väkivalta oli organisoitua -  vain muutamia thainyrkkeilijöitä vahingoitettiin tätä blogia tehdessä. Enin osa ajasta on kyllä mennyt tuohon ensin mainittuun, eli velttoiluun. Nähtävyyksien kiertäminen tai muut aktiviteetit ei ole oikein napannut, joten paljon aikaa on kulunut kahviloissa ja baareissa katselemassa ihmisiä ja/tai jalkapalloa, tai sitten hotellin uima-altaalla. Toki joitain matkan varrelle osuneita nähtävyyksiäkin piti käydä tsekkaamassa, vaikuttavin oli Golden Mount, keinotekoinen kukkula keskellä kaupunkia, jonka laella on tietenkin temppeli. Näkymät olivat varsin kuvaukselliset.

Viihdeosastoa sai edustaa visiitti Bangkokin kuuluisalle Rajadamdernin thainyrkkeily-stadionille, jossa ohjelmassa oli yhdeksän matsin ilta. Pari ekaa matsia oli junnuosastoa (ikää en tiedä, mutta painoluokka oli 45 kiloa ja jätkät näytti noin 12-vuotiailta), eikä pari seuraavaakaan hirveästi vakuuttanut (ei muutakaan yleisöä... isoimmat suosionosoitukset menivät Argentiinan maaleille videoruudulta näkyneessä futispelissä). Neljännen matsin aikana yleisö oli jo enemmän mukana, ja viides ja kuudes olivat varsin viihdyttävää mättöä. Illan päämatsi oli seitsemäs ottelu (Dendanai vs. Weerayuth lajin ystäville) - ihan hyvä matsi, mutta mielestäni illan paras ottelu oli kuudes. Ihan mukavasti nousi kyllä tossu näillä isommilla staroilla. Paikallisten kiihkeää vedonlyöntiä oli myös ihan hauska seurata - ihan vieressä olleelle välittäjälle taisi käydä vähän heikosti, kun mies toisen matsin jälkeen jakoi rahaa ympäristöön, ja katseli sitten päätään puistellen jäljelle jääneitä paria seteliä (jotka pysyivät tiiviisti taskussa lopun iltaa).

Myös pieni veneretki Chao Praya -joella ja Thonburin kanavilla tuli tehtyä. Ihan mielenkiintoinen katsaus kaupungin vanhoille valtaväylille (joki tosin on yhä vilkkaassa joukkoliikennekäytössä), vaikka näitä joenrannan taloja ja kelluvia markkinoita on tullut jo muutama nähtyäkin.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Juha on

Ymmärrän kyllä, jos alkaa sightseeing-energia ehtymään.
Itsellä saturaatiopiste tulee matkoilla yleensä vastaan noin 7-10 päivän kohdalla,
joten hatunnosto sitkeästä tetsauksesta.
Koskas palailetkaan Suomeen?

Nina on

Thainyrkkeilyä? En tajua mikä tappelussa niin kiehtoo miehiä.
*palaa wowiin antamaan turpaan muutamalle sadalle örkille*

Use this image in your site

Copy and paste this html: