Merta, hiekkaa ja kalakastiketta

Trip Start Apr 05, 2010
1
25
37
Trip End Jun 22, 2010


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Thai Hoi Resort

Flag of Vietnam  ,
Friday, May 21, 2010

Nuo ylläolevat ovat asiat joista Mui Ne tunnetaan (jos tunnetaan). Eniten tuttavuutta olen tehnyt tuon ensimmäisen kanssa, mutta jälkimmäisetkin ovat tulleet tutuiksi. Eli ohjelmassa on ollut lähinnä meressä lillumista. Toki resortin uima-allaskin tuli testattua (jep, eka majoitus tällä reissulla jossa on uima-allas), mutta kovin on pieni Etelä-Kiinanmereen verrattuna. Viimeiseen on tullut tutustuttua aterioiden yhteydessä, Mui Ne on nimittäin kuuluisa kalakastikkeestaan, joka kuulemma on ensiluokkaista. En ehkä ole oikea henkilö arvoimaan kalasta mädättämällä valmistettujen tuotteiden erinomaisuutta, mutta en kyllä havainnut suurta eroa aikaisemmin maistamieni (tököttiä on vaikea välttää Vietnamissa) ja Mui Nen kastikkeen välillä - sanottakoon, että en kumpaakaan itse lotraa lisää ruokaani.

Tuohon keskimmäiseen tuli tutustuttua pienellä prätkäretkellä tänään. Ensin tsekattiin "Fairy Stream", joka on varsin viehättävä, hiekkapohjainen, näin kuivaan aikaan vain muutamia senttejä syvä puronen, jossa oli ihan mukava tallata ja liotella varpaitaan. Sitten suunnattiin kalastajakylän läpi Mui Nen kuluisille hiekkadyyneille. Hieman kauempana sijaitsevat valkoiset dyynit olivat huomattavasti vakuuttavampia, eivätkä valokuvat oikein tee oikeutta paikan jännälle värimaailmalle. Kyllä siinä ihan aavikolla tunsi olevansa. Ainakin vaihtelua viidakolle.

Muutenkin reissu oli ihan hieno, kuskilla oli vähän isompi pyörä (ajaa kuulemma keikkaa myös pidempiä matkoja kaupunkien välillä), ja kun tiet olivat mahtavat (alueelle on pykätty ja pykätään paljon hienoja resortteja) ja lähes tyhjät, maisemat upeat ja matkaa sen verran, että nopeuttakin sai vähän nostettua, oli kyllä hieno ajella. Melkein alkoi tehdä mieli omaa moottoripyörää (hei, eikös sen viidenkympin villityksen pitäisi iskeä vähän myöhemmin...)

Huomenna kohti villiä Saigonia.

Edit: Lisätty vasta Saigonista Mui Nen nettiongelmien vuoksi.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Nina on

Onpas siellä hyvin hiekoitetut tiet! Ei kun...
Olisitpa kuullut millaiset älämölöt eilen nousi, kun peliporukkamme kuuli että blogitan Twilight2013-sessioistamme, hihihi. Eivät taida nuo sinun lehmäsi ja dyynisi ja kalakastikkeesi samalla lailla kitistä siitä, että päätyvät nettiin kaiken kansan ihmeteltäviksi?

matkaajamaks
matkaajamaks on

Hehe, sitä blogiahan pitää lukasta :) Pistäkkö osotteen mulle vaikka sähköpostiin?

Use this image in your site

Copy and paste this html: