Fotoooooooooo's

Trip Start Mar 15, 2008
1
8
15
Trip End Jul 15, 2008


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of India  ,
Monday, March 31, 2008

Ja hoor, het is eindelijk gelukt! Dankzij het internet van Sikanth (vriend van Suzan van vorig jaar) en mijn  geduld, staan er eindelijk foto's online. Had ik dit moeten doen via een internetcafe, het ging mij veel geld kosten... check http://picasaweb.google.co.in/marjolein.vandenbroucke/India voor een eerste impressie...

Na de 2e dag in Hampi (echt fenomenaal genieten!) opnieuw de bus op gegaan. Opnieuw een vreselijke nacht achter de rug. Volledig kapot terug toegekomen in Goa om dan 's avonds de trein te nemen naar Calicut. Beter geslapen dan op de bus, maar echt volledig geradbraakt toegekomen. Sindsdien wat aan het relaxen bij Sikanth. Was wel nodig want ik kreeg wat last van een India dip... Er zijn echt veeeeeeel verschillen en die kunnen soms wat doorwegen.. Intussen superveel aan het bijleren over Zuid-Indische muziek. Zeer ingewikkeld allemaal, maar o zo interessant!!! Wist je dat er maar liefst 16008 verschillende toonladders zijn??

De band waarin oa Sikanth speelt gaat nu wat repeteren en hebben de pc hiervoor nodig, dus de rest van het verhaal zal voor een andere keer zijn... Geniet alvast van de foto's! (heb wel nog niet geselecteerd, ook de mislukte staan er dus op....)
Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: