Reis voorbereiding

Trip Start Sep 05, 2012
1
21
Trip End Sep 25, 2012


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Netherlands  , Flevoland,
Tuesday, August 21, 2012

December 2011, Jan moet zijn vakantie doorgeven dus wordt het tijd om eens te gaan nadenken waar we heen gaan. Gaan we weer naar Zuid-Spanje daar waar ons hart ligt, in Nerja of gaan we dit jaar iets verder weg? Na wat speuren naar bestemmingen is de keus snel gemaakt we gaan naar, Florida, Sunny State of Amerika:-)

We gaan onze route uitstippelen en besluiten te starten in Orlando en er ook weer te eindigen
En omdat de reisafstanden binnen Florida peanuts zijn vergeleken bij de rest van de staten in de USA, kiezen we ervoor om steeds een aantal dagen te blijven op één locatie en vanuit daar te reizen naar de verschillende attracties en steden.

De voorbereidingen gaan dan in volle toeren, wat is I-net toch een mooie uitvinding. Alle ticketcentrales worden bezocht en prijzen vergeleken. Wie heeft er de beste reistijden, en niet onbelangrijk voor Jan de Man, de huurauto. Is het dan toch waar wat ze zeggen een man en zijn auto, hihi. Blogs van Florida gangers worden gelezen en vooral de things to do en NOT to do.

Bovenaan mijn "things to do" lijstje staat zwemmen met dolfijnen:-) Een bezoekje aan de site van Discovery Cove, maakt het nog leuker na het zien van de filmpjes want je kunt ook met een oude duikershelm met luchtslang wandelen tussen de roggen / vissen / koraal en gelukkig zitten ze aan de andere kant van het raam HAAIEN, slik.....nu maar hopen dat niemand tegen het glas stoot en wij "even Apeldoorn moeten bellen"  

Uiteraard slaan we een bezoek aan Universal studio's, Sea World, Daytona Beach, St. Augustine en, Cape Canaveral niet over maar dat komt uitgebreid terug in onze volgende blogs.

Onze laatste dagen thuis zijn nu aangebroken en we kunnen gaan aftellen:-) In ieder geval laten we met een gerust hart onze twee banjers achter bij nichtje lief Kimberly en Casimir.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Lot on

Als je de banjers zo moet achterlaten ga je in ieder geval met een gerust gevoel op vakantie. Geniet van jullie mooie reis en veel plezier met de dolfijnen!

Liefs Lot

Use this image in your site

Copy and paste this html: