Het zijn ook maar mensen

Trip Start Apr 23, 2011
1
7
25
Trip End May 19, 2011


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Canada  , Ontario,
Thursday, April 28, 2011Na een aantal dagen Toronto vonden we het vandaag tijd voor iets anders. Op de planning stond St. Jacobs. Er is Farmers markt op donderdag, waar veel Mennonieten komen. Het waaide alleen nogal hard, waardoor er buiten weinig tot niks te doen was. Het bleek het gevolg te zijn van de tornado die door de USA raasde.

De markt op zich was wel aardig, leuk om een keer mee te maken. Maar de mensen zijn wel interessant om te zien. Daarna gingen we even door naar de Outlet. Dat was echt helemaal niks bijzonders. Het enige leuke was de lego en playmobil outlet. Daar hebben we uiteraard voor Anna wat van Playmobil gekocht.

In het dorpje St. Jacobs zelf was ook een tentoonstelling over de Mennonieten. Dat was een goede keus om daar heen te gaan. Heel leerzaam en leuk. We wisten niet dat de naam Mennonieten afkomstig is van de Nederlander Menno Simons. En uiteindelijk zijn het ook gewoon mensen. Dat was eigenlijk de boodschap van de tentoonstelling.

Daarna hebben we op aanraden van de mevrouw daar een rondrit gemaakt om een of andere overdekte brug te zien. Wel apart om te zien. Daarna hebben we nog wat door de omgeving rondgereden, waarna we bij de Walmart eens gekeken hebben of er nog wat te eten was.

In het appartement hebben we samen met Eelco en Daphne een eenvoudige, doch voedzame broodmaaltijd genuttigd. Vervolgens twitterde Wouter dat hij nog wel wat wilde drinken in een kroeg tegenover zijn appartement. Samen met Eelco ben ik daar nog even heen gegaan. Voor de rest kwam er niemand, wat eigenlijk wel zo prettig was, want Wouter hadden we beiden nog niet echt gesproken. Uiteraard was hij nog wel heel druk met de dag die zou komen, dus na 2 drankjes gingen we weer naar huis terug. Vroeg naar bed, want morgen wordt ook voor ons een drukke dag.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: