Pisco - Paracas - Ica - Nazca

Trip Start Jul 04, 2007
1
2
14
Trip End Aug 14, 2007


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed

Flag of Peru  ,
Tuesday, July 10, 2007

V zgodnjih jutranjih urah sva ujela avtobus do Pisca. Tri ure dolga voznja po Panamericani ni bila prav nic naporna, saj so avtobusi v Peruju udobni (turisticni). V Piscu sva poiskala hotel blizu glavnega trga. Popoldan sva prezivela v 50 minut oddaljenem mestecu Ica,kjer sva poskusila adrenalinsko voznjo s stirikolesnimi bugiji. Spustila sva se tudi po puscavskih sipinah s sendbordom. Ob vznozju sipin sva si privoscila pivo v oazi Huacacina. Na poti nazaj sva si privoscila nekaj okusnih pralin v njihovi znani cokoladnici. Voznik naju je peljal tudi do piscoteke, kjer sva si ogledala celoten postopek pridelave te za Peru tipicne pijace. Sledila je tudi degustacija sladkih vin, pisca, likerjev in raznih marmelad, ki jih pridelujejo tam.
Zgodaj zjutraj sva se s hitrim colnom odpeljala na otok Isla Balestas, znan tudi kot mini Galapagos. Tam sva opazovala tisoce ptic, morske leve in Humboltove pingvine. Pot sva nadaljevala v nacionalnem parku Paracas...
Pozno popoldan sva pot nadaljevala s stiriurno voznjo z avtobusom do Nazce, ki sva jo naslednji dan preletela z letalom in si ogledala znamenite Nascine crte, mumije v puscavi in nekaj ostalih znamenitosti tega mirnega mesta.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: