Flyreisen

Trip Start Mar 31, 2011
1
3
106
Trip End Jul 25, 2011


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
British airways, Emirates, Emirates

Flag of Norway  , Oslo,
Sunday, April 3, 2011

Skrevet av Lasse.

Søndag 3.april var den store avreise dagen. Turen startet på en måte klokken 13.00 for det var da vi satte kursen mot Gardermoen. Vi hadde med oss en avskjedskomite som bestod av 5 medlemmer fra familien Kjetså. Sammen med de spiste vi vårt siste måltid på norsk jord for de neste 4 månedene (nesten).  Klokken slo 16.00 og vi måtte ta farvel for vi hadde et fly å rekke som skulle gå 16.55. Første flyturen tok oss til Heathrow airport i London, her stod vi i kø i ca. 2 timer før vi fikk sjekket inn bagasjen, heldigvis var dette siste gang vi sjekket inn bagasjen for her ifra skulle bagasjen gå helt til Perth. Etter gjennomført innsjekking og en laaaang gåtur var vi endelig fremme ved gaten vår, nå skulle neste flytur ta oss til Dubai. Her fløy vi med Emirates og vi kan på det sterkeste anbefale det til andre som skal ut å reise. Etter nesten 7 timer på fly var vi fremme i Dubai og her hadde vi da 2 timers pause før vi skulle fly videre til Perth som da tok i overkant av 10 timer. Da vi endelig satte føttene på utsiden av flyplassen i Perth var det blitt tirsdag og klokken var 01.40 lokaltid (6 timer foran norsk tid).
Det første som traff oss når vi kom ut på utsiden av flyplassen var en ekstremt behagelig temperatur og ikke minst en buss som skulle ta oss til hostellet vårt.

Etter en svært ulovlig rask busstur var vi fremme på hostellet og fikk sjekket oss inn der. Rommet var kjempe greit med eget bad og balkong. Vi prøvde å legge oss så og si med engang, men etter å ha flydd 6 timer fremover i tid og søvn i rykk og napp på flyet så ble dette litt vanskelig. Siste jeg kikket på klokken var den 04.45.Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Pedersen on

God tur kompis, kos deg altfor mye! Dette blir bra vet du!

Use this image in your site

Copy and paste this html: