Bye, bye San Franisco

Trip Start Oct 24, 2012
1
22
Trip End Nov 18, 2012


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

, Californien,
Saturday, November 17, 2012

Sov længe på vores sidste dag i San Francisco.. Reserverede bord på favorit-restauranten Lemongrass og vandrede derefter igennem gaderne til Union Square. Chinatowns kulørte kultur blev igen udforsket - i dag fandt vi markedsgaden hvor de lokale selv handler ind - det var en helt del anderledes end SuperBrugsen må man nok sige! Alverdens slags (halv)levende fisk i akvarier, krabber, søpølser både levende og tørrede, frøer, kyllinger, underlige grøntsager, lotusrod, tørrede larver, østers (ikke på køl...) tørrede svampe, fødder fra caiman-krokodiller - ja vi ku blive ved! og kineserne skubber og råber og gestikulerer i et væk. Det var ikke lige her vi sku spise blev vi enige om...

Bussen fragtede os i stedet til Japan town igen hvor vi havde udset os en restaurant med såkaldt running sushi. Det måtte vi prøve! Lækker mad sejlede forbi os på små tallerkener i forskellige farve - farven angav prisen på de enkelte anretninger! Vi fik prøvet nogle lidt andre ting end sædvanligt når man bestiller sushi - ålen må de nu godt ha for os - det var temmeligt fed... Til maden fik vi serveret grøn the! Superlækkert faktisk!

En sidste slendretur gennem de karakteristiske gader i byen, stejle og charmerende med de farverige huse og grønne forhaver.

Vi endte i den anden ende af Union Street hvor vores hotel ligger, her er der fyldt med lækre butikker - især skønhedssaloner. Der var amerikansk fodbold i fjernsynet, så alle barer var fyldt med mennesker som hyggede sig højlydt.

Vi glædede os meget til aftensmaden - vi havde nemlig udset os en speciel menu på Lemongrass - alverdens thaispecialiteter og drikkevarer. Fantastisk mad og super betjening - de ku kende os, så vi fik det gode bord ;)
Dejligt mætte og indført i den thailandske madkultur begav vi os ud i nattelivet for at nyde en sidste drink - eller to...
Vi skålede på en helt fantastisk tur, som slet ikke har bundfældet sig endnu - der er så mange detaljer og små finurligheder, som vi sikkert først husker når vi kommer hjem. Men vi er enige om, at det har været en oplevelse ud over alle forventninger, vi har haft fantastisk vejr, kørt knap 5000 km, været heldige med vores valg af hoteller og mødt en masse imødekommende mennesker fra mange forskellige lande. Set alt lige fra kulørt glitter i Vegas til storslået natur i nationalparkerne - lækre biler og fantastisk mad, dyreliv og amerikansk kultur når det er værst og bedst.
Tak for en uforglemmelig tur!
Nu kører vi til lufthavnen - Airbus 380 venter...

kh Johnny og Kristina
Vi ses i DK
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: