Paistaahan se aurinko risukasaankin!

Trip Start Jun 06, 2010
1
8
78
Trip End Aug 15, 2010


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Risto's Inn

Flag of United States  , California
Wednesday, June 9, 2010

Aamulla asiat painoivat mieltä niin, että piti käydä ½7 aikaan rannalla sumussa kävelemässä melkein tunti - vissiin auttoi asiaa, kun asiat kirkastuivat päivän mittaan. Postit tuotiin yläkertaan ja löytyihän sieltä myös yksi huomenna erääntyvä lasku Ristolle. Laura ja Jere kävi ajelees pyörillä ja nyt ovat just tulleet rannalta ja pitäs kohta taas lähtee johonkin mallille palelemaan... Lauralla kun on se uusi pankkikortti ni pitäähä sitä päästä käyttämään! Aurinko paistaa nyt täydeltä terältä ja Riston lasku on maksettu. Pari työpaikkahakemusta on vetämässä ja työvaatteet on tuossa vieressä. Jei!

Meinas tulla tylsyys kun netti temppuili illallakin. Iltapäivällä kuitenkin voitiin vähän käristää nahkaa pihalla ja ottaa rennosti. Sitten käytiin South Coast Plazalla - miulle siel ei ole oikein mitään vähän turhan kallis paikka, mutta saahan siellä liikuntaa. Sen jälkeen toiseen hienostokeskukseen etsimään Cheesecake Factorya, kun se nyt oli tän päivän must-juttu. Jälkiruuan yhteydessä Jere vasta havahtui ruokavalintoihinsa: chicken alfredo (meillä sanottiin töissä: "heart attack on a plate") paksua kermakastiketta ja sitte se juustokakku kermavahtokoristeineen - laktoosia kerrakseen. Mut on siitä nyt selvitty! Ja lauran gumbo oli vähän liian tulista hänen makuunsa - miun "painonhallinta kana" oli ihan superhyvää!
Illalla sai Markuken jussi-paidan kappaleet valmiiksi kun netti ei toiminut ja näki hienon loppupätkän siitä Stanley Cup pelistäkin! Muutaman minuutin viimeistä erää ja jatkoajan sekä tietysti juhlinnan sen jälkeen!
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: