Tätäkö tämä nyt on

Trip Start Jun 06, 2010
1
7
78
Trip End Aug 15, 2010


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Risto's Inn

Flag of United States  , California
Tuesday, June 8, 2010

Jumettunut kotiin järjestelemään tulevaisuutta! Lapset lähti pyöräilemään ja olen yrittänyt jäljittää postiani ja selata työpaikkailmoituksia. Jotain pitäs saada aikaseks, et vois sunnitella lastenkin menoja. Päivä on puolessa, mutta jos ei kohta jotain tapahdu niin ainakin vedän uikkarit päälle ja lähden rannalle. Ja ruokakauppaankin pitäs kai yretä. Miten vaa, niin kamera pidetään tänään mukana!
Ihanaa crystal light juomaa ja isoja katkarapuja!
Shoppailuunhan tämäkin päivä kääntyi. Ajettiin Mission Viejo Mallille postin kautta - postista pari laatikkoa Markuksen tuliaisille, että saadaan kaikki mahtumaan matkalaukkuihin 4½viikon päästä. Ja tietysti niitä postikortteja Marjalle laittamaan? Aamulla unia häiritsi tieto postien häviämisestä ja niitä tässä on sitten jäljitelty koko päivä - huomenna pitää kai Lauran pankkikorttia käydä perumaan ja puhua Riston kanssa vielä asioista. Kävin entisiä työkavereita moikkaamassa samalla.
Illansuussa ajettiin Denny's:n kautta kotiin - söin vain puolikkaan salaatin ja lautasellisen keittoa, en edes uskalla ajatella minkä kokoinen se koko salaatti olisi ollut! Nuoret oli syöneet/juoneet pirtelöt jo Mallilla ja vaikka ei ollut nälkäkään, jotenki saivat alas annoksensa. Täällä nuo annoskoot ravintoloissa on vieläkin aika kauhistuttavia, mutta oneks on tullu kaikkia parannuksia, kuten Denny's:n ravintoarvolista, mistä voi suoraan meikkä laskea pisteet!
Huomiseksi suunniteltiin Disneyland-reissua, mutta sitten peruuteltiin vähän. Katsotaan nyt missä huomenna mennään.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: