Lang weekend met mijn ouders

Trip Start Feb 27, 2007
1
17
19
Trip End May 16, 2007


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of South Africa  ,
Sunday, May 6, 2007

We hadden een lang weekend vrij!....
Voor het lange weekend ben ik op maandag na school nog naar tafelberg geweest, het was een erg warme dag en een super mooi uitzicht.
Dinsdag zijn papa en mama en Jeroen langs gekomen in de klas, ik heb lesgegeven en de kinderen waren erg enthousiast dat ze er waren. Mijn mentor heeft mijn moeder zelfs doodgeknuffeld omdat ze een boek kado had gegeven! S'middags zijn we nog even naar Kaapstad geweest om te winkelen in 'the pan african market'. Op deze market kan je echt alles aan souvenirs vinden! Afdingen verplicht en Jeroen en ik hadden daar erg veel lol in,, of niet Jeroen?!Daar heb ik een heleboel souvenirtjes gekocht ( die mama lekker voor mij mee naar huis neemt,haha )
Van donderdag tot dinsdag hadden ze hier een lang weekend vrij. En ben ik lekker op een klein reisje geweest waar ik heel veel heb gedaan!
We hebben cape point gezien, en hebben een mooie rit door de bergen gemaakt genaamd 'chapman's peak drive'... super mooie uitzichten, daarna zijn we begonnen met onze tocht naar swellendam
In de buurt van Swellendam zijn we naar het Bontebok national park geweest. Als tussenstop op onze weg naar Addo zijn we naar Monkeyworld geweest, een plek waar mishandelde apen naartoe komen. erg indrukwekkend, en leuk om al die apen te zien!
In Addo zijn we naar het Olifanten park geweest, waar de olifanten langs onze auto liepen, echt super gaaf! De volgende dag hebben we in Addo, een private game drive gedaan, daar hebben we alles gezien behalve de olifant!Giraffen, Neushoorn, Krokodillen, Nijlpaarden, Leeuwen, Zebra's, en verschillende soorten herten. Een super gaaf park!
Op onze weg terug hebben we een boottocht gemaakt op de oceaan waar ik EINDELIJK dolfijnen van heel dichtbij in hun eigen omgeving heb gezien ( en niet in het dolfinaruim ofzo ;) ) Ook hebben we een kolonie zeehonden gezien, een kolonie van 4000 zeehonden als ik het goed zeg. Dit was een speciaal type zeehond omdat ze konden klimmen op de bergen, vandaar dat ze allemaal hoog op de bergen in de zon lagen.
Ook zijn we nog op een struisvogel boerderij geweest daar heb ik op een struisvogel gezeten!!hahaha, ja jongens ik ben bijna over mijn 'fladder-dieren-angst' heen!

Woensdag,donderdag en vrijdag ben ik op kamp geweest met school. Ik en vier leraren waren daar en dat was erg leuk. Opvallend hier is dat de leraren eigenlijk niets hoeven te doen omdat er een animatieteam is. Maar deze keer was het animatieteam nogal slecht volgens de andere leraren en hebben wij de kinderen ook zoveel mogelijk bezig gehouden. We zijn op een uitstapje naar de pingu´ns geweest, en hebben lekker gezwommen in de zee. Op donderdagavond hebben de kinderen een 'rubbish-fashionshow'gedaan en dat was echt enorm leuk. Op vrijdag zijn we nog op een boottripje door de haven geweest, waarvan de kinderen erg genoten..
Van dit kamp heb ik veel geleerd over hoe je met de kinderen om moet gaan, en hoe dingen er aan toe gaan op een schoolkamp. Een erg leerzame ervaringen dus die ik zeker niet had moeten missen. SUPER!! En de kinderen waren ook helemaal gelukkig dat ik mee gegaan was samen met de klassenleraren dus dat is ook erg leuk om mee te maken.

Ik schrijf nu mijn verhaaltje en papa en mama zitten over een paar uur in het vliegtuig...
Dat betekend dat ik ze weer moet missen, maar ook dat ik over 1,5 week weer naar huis toe ga. Ik ga er nog een leuke 1,5 week van maken op school, en hard aan school werken, zodat als ik terugkom ik lekker tijd kan besteden met iedereen die ik zo gemist heb!

Tot over 1,5 week!!

Liefs, Nicky
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: