Bijna vakantie!!

Trip Start Feb 27, 2007
1
10
19
Trip End May 16, 2007


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of South Africa  ,
Friday, March 30, 2007

Hoi lieve lezers ( hahaha )

Nog maar 3 uurtjes school morgen en dan heb ik twee weken vakantie! Omdat ik dan twee weken niet veel op internet kan zal ik nu maar een verhaaltje schrijven met wat foto's van school.

Deze week was een hectische week, rapporten die af moesten zijn, kinderen die moe waren en geen zin meer hadden. Het was duidelijk 'the last week of term '.

Donderdag moest ik heel de dag eigenlijk overnemen. Mijn mentor moest vanalles doen want zij regelt het HIV programma, en daar hadden ze geld voor ingezameld. Deze week heb ik geleerd dat hier op school heel veel geld wordt ingezameld. Ze zamelen ook geld in voor hun eigen klas zodat ze dingen als een cd-speler kunnen kopen voor de klas. Erg indrukwekkend. ( als je een tip hebt om geld voor in te zamelen, en hoe dat te regelen, dan hoor ik dat graag, ik wil graag de school ergens mee verblijden en daar heb ik jullie hulp voor nodig!)
Het overnemen van de klas was erg leuk, we hebben Nederlandse liedjes en spelletjes gedaan en Nederlandse liedjes ( bijvoorbeeld hoofd,schouders,knie en teen ) Natuurlijk hebben we ook nog hard gewerkt hoor. Hahaha.

Woensdag hadden we een uitje met de klas. We zijn naar het planetarium geweest. De kinderen waren erg enthousiast, toch gedroegen ze zich erg goed. Damn, hoe krijgen ze het voor elkaar, de meeste kinderen zouden rondrennen enzovoort, maar deze kinderen luisteren naar de lerares en lopen rustig achter haar aan. Het was erg gezellig, we hebben eerst door de 'kompanjies tuinen' gelopen ( tuinen van Jan van Riebeeck,whoehoe! ). Daarna hebben we een film gezien over de planeten en de sterren, het was erg leuk en de kinderen vonden het nog spannend ook. De busreis was als een echt schoolreisje, heerlijk.

Vrijdagavond gaan we naar de verjaardag van Frieda ( de dochter van Carin en Norval)in Stellenbosch. Zaterdagochtend om 7 uur!!!komt Norval ons al ophalen, dan gaan we op vakantie naar Onrus. Daar heb ik echt heel veel zin in! van maandag tot maandag zijn we onderweg, we rijden naar Outshoorn.( daar is een festival waar Norval naartoe wil ) Daarna rijden we weer terug naar Onrus, ik denk dat we daar dan nog een paar dagen blijven. Ik weet niet wanneer ik terug ben.Maar ik denk dat ik het weekend van 15 april terug kom.Ik ben echt heel benieuwd hoe het zal zijn. Als ik iets kan laten horen aan jullie allemaal dan doe ik dat zeker!

Nou ik hoop dat ik jullie weer genoeg op de hoogte gehouden heb! Ik hoop snel iets van mijn vakantie te kunnen vertellen.

Liefs, Nicky

Ps, Natuurlijk heb ik ook nog in de zon gelegen..hahah !
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: