Mijn tweede weekje hier!

Trip Start Feb 27, 2007
1
6
19
Trip End May 16, 2007


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of South Africa  ,
Monday, March 12, 2007

Hoi iedereen!

wat een drukke week! Ik zal beginnen bij het begin van mijn tweede weekje..

Maandag was een rustige stagedag waar ik voor het eerst een spellingstoets af moest nemen. Dat was best een ervaring omdat een van de kinderen Afrikaans is ( dit kind krijgt dan een aparte toets) en ik moest alle woorden uitspreken. Jullie vragen je vast af of dat wel goed ging... Maar dat ging super! Hij had namelijk niet een foutje gemaakt in zijn spellingstoets.. mijn Afrikaanse uitspraak is dus niet zo slecht!

Dinsdag had ik mijn eerste echte les gegeven! Deze ging over typisch Nederlandse dingen. Het was extra spannend omdat er die dag 2 mensen uit Nederland kwamen kijken hoe ik het deed. Gelukkig ging het allemaal super er waren ze erg tevreden. Ze vonden zelfs dat ze nog niet eerder hadden gezien dat iemand zoveel interactie met de kinderen had in haar les, en dat ondanks al die interactie toch nog de kinderen in toom kon houden. JOEHOE..ik word wel een goede Juf..

Woensdag ben ik s;avonds naar een cricket wedstrijd geweest. Wat een ervaring! Aan het begin snapte ik er echt HE-LE-MAAL niets van. Maar na anderhalf uur ( de wedstrijd duurt 3 uur ) snapte ik het toch wel een beetje. ( bedankt papa voor de spelregels, ik zal ze grondig bestuderen dan kan ik voortaan commentaar geven op hun tactiek !)
Op school hadden ze trouwens zwemles vandaag, daar heb ik een paar foto's van gemaakt.

Donderdag heb ik niet zo heel veel gedaan, dat was een beetje een relax dag. Wel gewoon naar stage geweest, en wat lessen gegeven. Sávonds heb ik gebeld met papa en mama.. dat was heel gezellig! Zo zijn ze toch een beetje dichterbij.

Vrijdag was het 36 graden! HALELUJAH.. We zijn naar stage geweest maar hebben niet veel gedaan. We zijn boodschappen gaan doen.. jaja... nicky had wasmiddel nodig ( en nee mijn was is nu niet lichtroze ;) ik heb veel geleerd van mijn mama )
Sávonds zijn we naar kalky's geweest. Dat was een fish and chips zaak. Papa mag trots op mij zijn want ik heb snoek gegeten, stokvis, en inktvisringen. Verder heb ik samen met norval vis gekocht ( verse vis ) en die moesten ze nog schoonmaken en dat heb ik gezien. OOH DAT WAS ZO VIES!! en ik de haven daar hadden ze zeehonden. SUper leuk.

Zaterdagmidag heb ik heel de dag in de zon gelegen. Om vier uur ben ik samen met Anneke en Johan naar Stellenbosch vertrokken. De studentenstad van Capetown. Daar zijn we naar een paar bandjes wezen kijken, en we zijn lekker op stap geweest. Een ontzettend gezellige avond.

ZOndag hadden we nog een braai bij iemand thuis, maar dat werd een beetje laat en dus zijn we maar terug naar huis gegaan. Nu ben ik erg moe en ga ik lekker slapen. Volgende week weer een drukke week. En ik heb bedacht dat ik maar weer eens moet gaan winkelen, het is hier ook allemaal zo leuk ( papa, mama en jeroen, jullie moeten maar geen 23 kilo meenemen dan kunnen jullie wat spullen van mij meenemen hahah )

Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie lieve berichtjes!!...Zo voel ik me toch nog een beetje in Nederland..

Liefs, Nicky
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

juffieinafrika
juffieinafrika on

Duopennoti'en
Hej Bren!
ja wij zullen in de zomer samen gaan duopenotti'en. Hahah, dat zei mama ook al!

ik mis jou wel hoor!!

liefs, je beste vriendinnetje

Use this image in your site

Copy and paste this html: