Kina, Union Square och bil

Trip Start Sep 13, 2009
1
10
25
Trip End Sep 29, 2009


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Annikas place

Flag of United States  , California
Wednesday, September 16, 2009

Upp tidig morgon då jetläggen tydligen tycker att vi ska vakna och vara pigga vid sju på morgonen! Men bra det då vi kunde vara klara för att ta oss ut på stan i god tid. Buss genom stan och vi hoppade av på lämplig hållplats i den del av stan som kallas Kinatown, lagom till elvasnåret. En sån del verkar ju finnas i varje amerikansk stad av lite större sort. Ett myller av människor och små butiker med konstiga fiskar och torkade varor av olika slag. Vi pinnade på genom denna del av staden och tog oss till shoppingdelen, Union Square. Lyxiga butiker och skyskrapor va det som va det som hände här. Skaffade nya solglasögon då mina andra kanske inte kändes helt up-to-date...

Mat på trevligt italienskt ställe efter lång vilset travande...dom har tydligen massor av caféer men lunchställen av normalt snitt är inte det som gäller.

Härefter va det bilupphämtning som gällde! Klockan 14 plockade vi upp en trevlig Honda Accord av senare årsmodell som fick äran att transportera oss vidare ut genom staden ut över Golden Gate!
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: