Säkerhetsrisken Jossan på Kastrup

Trip Start Sep 13, 2009
1
5
25
Trip End Sep 29, 2009


Loading Map
Map your own trip!
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Denmark  , Zealand,
Monday, September 14, 2009

Tidigt tidigt på måndagmorronen började vi så vår resa. Jag (Jossan) hann freaka ut ett antal gånger redan innan vi kommit till Malmö station, främst var jag skraj för logiska och rationella saker som att tåget skulle gå sönder, fastna i nån tunnel eller helt enkelt mirakulöst plötsligt bara inte gå....

Inget av det hände. Tåget gick när det skulle och när vi kom fram till Kastrup tog Reseledare Magnus över, som han lovat. Saker fylldes i i konstiga datorer, det skulle checkas in och bagage drop och security hit och please remove your belt dit. Där stod jag i kön till säkerhetskontrollen och var Moder Teresa själv. Lyfte nervöst min deo ur väskan och visade den uttråkade polisen (eller vad det är som står där? Väktare?) och frågade om jag behövde ha den i en platspåse. Han viftade trött mig vidare, nej nej, ingen påse för din larviga deo. Mange lassade ur dator ur väskan och skötte allt som ett proffs. Jag gick igenom den stora beeeep beeeep-grejen ni vet och log fromt mot kontrollanterna, ingen terrorist här inte!

BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP

Jag TJÖT! Eller alltså inte jag, utan nåt i mig, på mig, nånstans hade jag väl metall då. Jag såg hur medpassagerarna tittade misstänksamt på mig. "I de lugnaste vatten" tänkte de. "Här ligger en hund begravd" mässade de. En annan vakt började peka på mig och gestikulera mig fram till en pall. Jag fattade ingenting, han snackade danska. Så han fick visa med kroppsspråket. Jag skulle upp på pallen, höja armarna i luften och sen blev jag MUDDRAD! HE FELT ME UP!!!! Jag fick vända mig om också så han kunde känna på baksidan och det var väl det närmaste modellpodie jag kommer komma i mitt liv.... Hur som helst hittade han inget misstänkt på mig, så jag kom igenom och därmed var vi i luften, på väg till Frankfurt!
Lite bilder:
Slideshow Report as Spam
Where I stayed
Kastrup airport
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: