Miniloma Helsingissä

Trip Start Unknown
1
37
51
Trip End Ongoing


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Finland  , Southern Finland,
Friday, May 13, 2011

Kävin keskiviikkona vapaapäivän vietossa Helsingissä. Ehdittiin paikallisoppaaksi lähteneen Helkan kanssa päivän aikana syödä, nähdä Designmuseon Marimekkoelämää - 60 vuotta väriä, raitaa ja muotoja - näyttely, syödä, suuttua kauppahallin myyjätädille, shoppailla ja käydä yksillä Reetta seuranamme. ;) Eli erittäin tehokas ja rentouttava vapaapäivä, jonka päätteeksi matkasin takas Poriin repussa uudet Sanük:t ja paljon herkkuja! Herkkuja löytyi mm. Lasipalatsin aukiolle pysähtyneeltä Ranskalaiselta torilta. Mukaan tarttui niin karkkeja kuin kuivattuja hedelmiäkin. Etenkin hedelmät lämmitti mieltä, koska perinteisten ananasten ja mangojen lisäksi löytyi mm. kokonaisia kuivattuja mandariineja. :)

Helsingin "loman" lisäksi pian koittaa jo odotettu kesälomakin! Vielä pari viikkoa töitä ja sen jälkeen suunnataan Hannan kanssa etelän lämpöön! En malttais odottaa vaikkei näissä Suomen viime päivien keleissäkään oo ollut valittamista! ;)
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Hanna on

Ei Suomen keleissä ehkä mut oon niin kyllästynyt itse Suomeen =D..Ihanaa päästä reissuun. Ei malta odottaa. Enää kaks viikkoa ja ollaan jo ihan läthökuopissa!! :)

Use this image in your site

Copy and paste this html: