Flores Overland Trip to Bajawa

Trip Start Sep 06, 2013
1
18
20
Trip End Sep 30, 2013


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Indonesia  , East Nusa Tenggara,
Sunday, September 22, 2013

7:00 ontbijt bij Silvia en ontdekken dat we niet met cc kunnen betalen.
Verzamelen om 7:30u bij Thomas travel. Betalen en instappen bij chauffeur mota. Bij vertrek horen we een vreemd geluid, vergelijkbaar met het geloop van een paard, dat ons achtervolgt. Vreemd voor een auto met slechts 18000 op de teller. We ontdekken hoe "goed" de driver Engels spreekt en de IndonesiŽrs buiten de auto moeten hem vertellen dat er plakband aan Zijn wiel zit. Moeten we terug voor een andere driver? Heeft de auto AC? nee, we gaan door en de LP moet uitkomst bieden met zijn vertaal paragraaf.

Voor de lunch stoppen we bij de rijstvelden die in de vorm van een spinnenweb zijn aangelegd. Het is maar hoe je hoogtepunten beschrijft en goelag je er voor in de auto wil zitten...
We lunchen in ruteng dat er nog somberder iuitziet dan LBJ. Het zijn lange stukken rijden die we Zelf afwisselen met een stop voor de foto, of om plaatsen in de auto te wisselen. Ondanks dat de hoofdwegen betr zijn dan verwacht, is het veel draaien met bergpas op en bergpas af. Blij dat de chauffeur dit voor zijn rekening neemt en we dit niet p brommers hoeven te doen.

Rond 17:00u komen we aan bij ons tweede hoogtepunt, het dorpje van de ... , gehuld in de mist. .....

We slapen in bintang WAsa... En eten bij Lucas... De stank van petroleum penetreert zowel onze neus als een deel van het eten. Het overige eten smaakt naar vis( van de vieze borden). Yahtzee wordt herhaaldelijk gewonnen door AE. AE Zou je niet een keer je plek afstaan voor de groepsdynamiek? De spuitbussen tegen muggen bieden deze avond uitkomst.
Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: