Het leven zoals het moet zijn: de camping

Trip Start Nov 15, 2011
1
4
27
Trip End Feb 01, 2012


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Holiday Park camping

Flag of Australia  , Queensland,
Tuesday, November 22, 2011


Ons futiel bestaan op deze aardkloot kan toch zo éénvoudig doch aangenaam zijn. Bovendien ook verschroeiend heet maar laten voor de gemakkelijkheid die gedachte even parkeren. Het is blijkbaar onoverkomelijk eens de dertig gepasseerd dat fenomenen zoals voetbal, veldrijden en een verblijf op de camping een hoger niveau van appreciatie beginnen te genieten. Het rebelse maakt stuk voor stuk meer ruimte voor conformiteit...

Wat zeg ik nu toch allemaal? Schrap die laatste gedachtegang maar snel. Eens die laatste woorden uit de pen vloeiden, probeerde de inkt wanhopig terug te kruipen. Het ligt hoogstwaarschijnlijk aan de bril die men opzet of in dit geval het kader waarin je een deel van de compositie uitmaakt (lyrische shit hier, toch?). Op deze prachtige camping heerst een gevoel van orde en bijgevolg conformiteit, maar zeker een van een hoogst alternatieve soort. Jong, oud, arm en rijk genieten hier allen minstens even hard van luxueuze faciltiteiten in een ongedwongen en natuurlijke omgeving. Terwijl ik dit typ, liggende aan het zwembad, komt er een, mij onbekende, vogel nogal onversaagd even de grenzen aftasten. Het leek er even op dat hij iets vantussen Kelly haar tenen wou plukken...toch maar niet. Tot zover zijn stoutmoedigheid. Een andere majestueuze vogel bleek eerder al meer geïnteresseerd in wat er in haar blonde lokken te schranzen valt, of was het een moedervogel die een zekere dreiging naar haar kroost te lijf wou gaan? I don’t speak birdie dus het blijft wat gissen.

Een camping als deze is veruit te progressief voor België. Goedkoop, gratis (!) Wifi, supernette barbeque-eilanden, magnetrons en kookfornuisen, lavabo’s, wasmachines, televisie, rekken met gratis achtergelaten eten, drinken en allerlei gebruiksvoorwerpen, ijskasten, electriciteit aan je camper of tent, ... ik kan nog wel even doorgaan.

Daarbovenop een verscheidenheid aan fauna die ik de laatste dagen in het fucking regenwoud heb gezocht maar niet ben tegengekomen. Het kwettert hier non-stop van minstens tien verschillende soorten vogels en af en toe passeren er vlakbij wit-zwarte kraan/trompetachtige loopvogels die je begroeten met de ingetogenheid van een monnik met zwijgplicht. Naast ons busje verschuilen dan weer de vliegende honden (gigantische vleermuizen) zich tegen het daglicht en wanneer de duisternis valt, fladderen ze weg op zoek naar vers bloed...ofzo.

Man man man we zijn hier zo graag.

Toedels
Jimbo & de Kellibie

Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Kurdt on

Camping Cosmos was toch ook niet slecht?

Use this image in your site

Copy and paste this html: