Bottoms Off

Trip Start Dec 01, 2012
1
11
22
Trip End Mar 03, 2013

Flag of United States  , New York
Monday, January 14, 2013

3.12.12 -> East Village, NYC, New York, USA

Hyvää huomenta ja housutonta päivää. Aivan - tänään vietettiin Manhattanilla housutonta päivää. Päivää, jolloin kaduntallaajat ottavat housunsa pois (Näkemäni perusteella muutama olisi voinut kyllä jättää ne jalkaansa..) tukeakseen jotain aatetta josta kellään ei tietenkään ole hajuakaan. No pääasia että sai tepastella tangoissa julkisella paikalla.

Viime blogimerkinnän jälkeen on jälleen kerinnyt tapahtumaan jumalaton määrä asioita mutta koitetaan nyt perata tänne pääkohdat. Memmun vanhemmat saapuivat vierailulle heti "Villageen" muuton jälkeen. Erittäin tervetullut vierailu soi pienen levähdystauon päiväohjelmaan (Suuri kiitos molemmille) ja kerittiin samalla käymään mm. Queensissa syömässä papuja.. Ei kun siis vierailemassa New Yorkin Hall of Sciensissa. Oli avaruusraketteja ja kaikkia omituisia hilavitkuttimia joita lapset ja vähän varttuneemmatkin saivat ihmetellä. Museo sijaitsi ilmeisesti Ecuadorilaisten hallitsemalla asuinalueella joten espanjaa puhuttiin ja kaupassa myytiin enimmäkseen latinoille suunnattua safkaa. Queensissahan asuu suhteessa suurin sekoitus kansallisuuksia mitä koko New Yorkin alueelta löytyy.

Queensin ohella käväistiin myös Staten Islandilla (Manhattanin, Brooklynin, Bronxin ja Queensin ohella ehkä se tuntemattomin kaupunginosa). Staten Islandin lautaltahan on legendaarisen hyvät näkymät vapaudenpatsaalle + se on kaiken lisäksi ilmainen. Sandy ei ollut "Lady Liberty":äkään säästänyt hevillä vaan tällä hetkellä patsas on kiinni ja remppaa tehdään siellä pään sisällä. Pikaisen kurvin jälkeen Staten Islandilla käänyttiin sitten takaisin ja otettiin taas suunnaksi Manhattan. Toinen perinteisempi kohde oli Empire State Building: Klassikko joka jokaisen olisi hyvä eläessään nähdä ja kokea. Edelleen oli iltamaisema mielettömän näköinen 86:sta kerroksesta -> ehkä ensikerralla sitten päiväsaikaan.. Myös Central Parkin eläintarha laamoineen ja alpakoineen tuli tarkistettua sekä Brooklyn Bridge jälleen kerran mitattua..

Kuuden viikon matkan jälkeen saatiin myös vähän kylmää kyytiä sairastelujen merkeissä sillä Sade poti neljä vuorokautta selittämätöntä kuumetta (joka myöhemmin mututuntumalta diagnosoitiin vauvarokoksi). Näppylät ilmestyi kolmannen päivän jälkeen ja näin ollen säästyttiin mahdolliselta ja hyvin ikävältä sairaalareisulta. Vauvan kuumeilu tietysti aiheutti myös sen että Memmu joutui olemaan muutaman vuorokauden sisätiloissa. No onneksi uusi East Villagen kämppämme on kotoisa ja täällähän vilistää myös kotieläimiä -> Pikkuinen hiiriyhdyskunta on ilmeisesti pesiytynyt takkaamme tai sitten ne on tulleet ikkunasta.. No aivan sama mutta yllättäväähän se on kun pieni musta jyrsijä vilistää jalkojen välissä (mm.tätäkin kirjoittaessa). East Village tuntuukin olevan täynnä yllätyksiä...

-I-
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: