It ain't over 'till it's over..

Trip Start Dec 28, 2007
1
57
60
Trip End Jun 23, 2008


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Stadi

Flag of Finland  , Southern Finland,
Tuesday, June 24, 2008

23.6 - 25.6.08                         Helsinki. Finland

"Hyvät naiset ja herrat. Aloitamme laskeutumisen Helsinkiin noin kymmenen minuutin kuluttua. Pyydämme teitä kiinnittämään turvavyönne ja asettamaan tarjoilupöydät pystyasentoon.. Helsingissä sää on pilvinen ja luvassa on sadekuuroja. Lämpötila noin 14 astetta..."

Lähdettiin Bangkokista tyylillä: Edellisenä yönä pelatun EM ottelun jälkeen 2.5 tuntia unta jonka jälkeen tunkkasessa kohmelossa taksilla lentokentälle. Lähtöselvitystä ei edes muistanut jännittää ja hyvä niin: Vaaka näytti kummankin rinkan painoksi 19.5 kiloa (20 kiloa sallittu tavaramäärä). Käsimatkatavaroita ei punnittu - hyvä niin (sallittu määrä 8 kiloa/hlö, meidän käsimatkatavarat yhteensä yli 20 kiloa). Siirryttiin lentokoneesen ja niin jäi Aasia taakse ja edessä oli 9.5 tunnin lento Helsinki-Vantaalle..

180 Päivää Aasiassa vietettyä aikaa oli tullut päätökseen. Laskeuduttiin takaisin Suomen kamaralle n. klo 18:00 paikallista aikaa jonka jälkeen siirryttiin itikseen. Nyt edessä on "Jet lagia" (ilmenee jo nyt päänsärkynä) sekä bakteeriflooran vaihtuminen (Hmmm..).. Onneksi täällä ei ole niin kylmä kuin olisi voinut kuvitella (itsellä ei edes ole pitkähihaista paitaa mukana enää). Otetaan nyt ihan rauhassa päivän verran mutta sitten saa riittää:

Next destination: "West Coast Riot". Gothenburg. Sweden.
( http://www.westcoastriot.se/ )

"Vierivä kivi ei sammaloidu"

-I-
Report as Spam

Use this image in your site

Copy and paste this html: