Sightseeing

Trip Start Jun 26, 2010
1
18
22
Trip End Jul 24, 2010


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of Brazil  , Rio de Janeiro,
Tuesday, July 20, 2010

Dette har vært den store sightseeing dagen i Rio.
Startet kl 0900 da vi ble hentet på hotellet. Det har vært en lang dag med mye rot og dårlig guiding,. Det var dyrt og dårlig kvalitet både på guiden og bussen, men vi har klaget og vi skal få tilbake noe av pengene.

Men været er topp og vi har fått se det som skal sees av attraksjoner  i Rio, som  bl.a.Jesus-statuen og Sukkertoppen. Begge disse toppene ga oss en ubeskrivelig flott utsikt over Rio, og vi har funnet ut at Rio har kommet opp på vår "topp 5"-vakreste byer vi vet om. Men, byen må ha verdens styggeste katedral (se bilde). En 98 meter høy betong-bunker med plass til 20000 personer. Vi traff på 3 søte norske jenter som var med bussen. Hun ene, som heter Tine, bor her i Brasil og er grunnlegger av et fattighus for barn i Brasil, Se www.haapet.com. imponerende jente og veldig hyggelige venninder. Dersom noen av dere som leser dette, tenker tanken på å gi penger til et veldedig formål, så garanterer jeg at her kommer HELE beløpet rett frem til de barna som virkelig trenger det (og ikke blir borte i administrasjon m.m.). Jeg kommer selv til å bidra med støtte og oppfordrer alle til å gjøre det :)

Må bare fortelle om middagen i går kveld, vi ble "fanget" av en innkaster til en restaurant som viste seg hadde samme opplegg som restauranten "spis til du stuper" vi var på i Iguasso. Konseptet går ut på at det serveres kontinuerlig grillspidd (rett fra grillen)  Så fort du har spist opp ett kjøttstykke, så er kelnern der med et nytt grilllspyd med nye fristelser på.  Og - Ja! vi spiste til vi nesten stupte... igjen... Men, deilig mat og masse god salat og tilbehør 

I morgen, onsdag skal vi kanskje bade. Det er jo verdens flotteste badestrender her, og det er meldt 28 grader varmt. Livet er igrunn kke så aller verst.... "sukk"

Glemte nesten å fortelle at vi skal på fotballkamp på "Maracana stadion" i morgen kveld og se Flamengo  (Brasils beste lag) spille serie A kamp. Det blir en stor opplevelse.
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: