På vei mot Titicacasjøen

Trip Start Jun 26, 2010
1
7
22
Trip End Jul 24, 2010


Loading Map
Map your own trip!
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow
Where I stayed
Hotel Maria Angola Puno
Read my review - 4/5 stars

Flag of Peru  , Puno,
Sunday, July 4, 2010

Vi reiste fra Cusco tidlig søndag morgen. Foran oss lå 10 timers busstur til Puna ved Titicaca-sjøen (verdens høyest beliggende innsjø) med guide underveis. Vi hadde 5 stopp underveis hvor vi bl.a. var innom landsby med gedigen, flott katedral, og en ny og flott indianer-ruin-by, samt et inka-museum. Bussturen gjennom Andesfjellene bød på masse flott og storslagen natur. Oppi fjellene lever folket i pakt med naturen, dyrker marken og har sine mange kuer, lamaer og sauer som beiter rundt. Husene de bor i er rimelg primitive, stort sett bare bygget opp av steinblokker.  Folket ser iallefall ut som at de har det bra. Vi kjørte også gjennom et par landsbyer underveis, her var det lite tegn til rikdom og luksus, mye halvferdige hus og søppel, slum og fattigdom, tror ikke det er et sted jeg ville oppsøkt sånn uten videre... Vi ankom til Puno på ettermiddagen og har nå vært ute å spist middag.  Helge fikk endelig sitt marsvin-måltid ! Det var et helstekt dyr med  hode og tenner på tørk !  Jeg synes ikke det var spes hyggelig å se på, men Helge syntes det smakte utmerket - det minnet visstnok om kalkun... Dessverre hadde jeg ikke med meg kamera, så bilde kommer ikke...   Vi traff noen nordmenn på restauranten - var herlig å snakke norsk med andre folk igjen !! I morgen skal vi på ny busstur langs Titicacasjøen, inkl. et cruise, før vi setter nesa mot La Paz !
Bilder fra i dag blir lagt ut senere, da internettet er tregt her, brukte over 1 time på å laste ned de 5 bildene fra Machu Pichu.... 

Mandag morgen ble vi hentet 0630 for å ta buss til La Paz (Bolivia) via Titicacasjøen. Turen inkluderte guiding og et cruise. Første stopp var Copacabana hvor vi fikk en omvisning i denne lille vakre byen, og deretter hadde vi et båtcruise til "Sunny Island" hvor vi fikk guiding fra Inkatiden og enda flere sagnomsuste historier. Vi ble også velsignet for å få et langt og lykkelig liv av en lokal "shaman". Titicacasjøen byr på vakre omgivelser og flott natur. Vi var fremme i La Paz ca kl 1900. La Paz ser ut til å være en stor, folksom, forurenset og travel by, men det skal vi finne mer ut om i morgen. Nå er vi ganske slitne etter en lang dag med atter nye, sterke opplevelser og inntrykk.

 
http://www.youtube.com/watch?v=LVmPk1RRQXY&context=C4d1fff5ADvjVQa1PpcFP4mCbQP4ROy9Cyr7PWKy1qk0bUKcZGlDA=
Slideshow Report as Spam

My Review Of The Place I StayedLoading Reviews
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Comments

Eva on

Heeeey!
masse storslåtte opplevelser...... Det med marsvinet hørtes ikke helt patent ut.... Følger med dere nesten hver dag. Spennende å lese, humrer godt av og til (du skriver veldig levende, Camilla!) Gøy å lese!
Fortsett å kose dere, nyt ferien!

Trine H on

Hei. Tilbake fra Palma nå, og kastet meg over bloggen din. Dette ser bra ut, og du får sikkert opplevelser som du aldri kommer til å glemme. Klem fra Trine og Rune, og hils Helge.

Use this image in your site

Copy and paste this html: