Sea World

Trip Start Jul 07, 2012
1
19
23
Trip End Jul 28, 2012


Loading Map
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of United States  , California
Wednesday, July 25, 2012

Hoi allemaal!

Vandaag toch maar de wekker gezet om op tijd te gaan ontbijten (complimentary vandaag) en daarna richting Sea World te gaan (hier maar 10 min vandaan). 
We hebben gisteren in de Walmart water, broodjes en beef jerky (dat is toch lekker!) gekocht om mee te nemen naar het park.

Nog even tussendoor,  we hebben ongeveer bij 1 hotel een flesje douchegel gezien, voor de rest ligt er altijd zeep voor lichaam en zeep voor face). Leuk zo'n zeepje in gladde badkuipen... een losse douche zijn we nog niet tegengekomen.

In Sea World was de rij om langs de ingang te komen niet erg lang maar de wachttijd wel. Iedereen moest op de foto net als of je bij de douane op het vliegveld was en tassen worden, net als bij Universal Studios, gecontroleerd. Maar eenmaal binnen zijn we eerst de Manta in geweest, ook weer leuk want de kar waar je in zit wordt via een tunnel met beeld rondom plotseling afgeschoten! 
Wel hebben heerlijk gegild. Martijn heeft nog een churro op, soort kaneelbroodstok wat overal verkocht wordt (hier 3.69 ex tax).  Water en frisdrank kosten $ 2.99 ex tax trouwens.
Daarna rustig richting de orka show gelopen, onderweg nog een tijdje bij de dolfijnen gestaan die gewoon vlak voor je zwemmen, je kunt er mee spelen en ze aaien. Ook de orka's kun je overal zien voordat de show begint, zo gingen ze een voor een naar de weegschaal.

Ruim een half uur voor het begin zaten we op de niet overdekte banken, brandend in de zon. Petjes etc vergeten natuurlijk dus het was niet aangenaam. Op Eddy's dringende verzoek zaten we helemaal boven in de 'soak' zone (bang om nat te worden was hij), toch  konden we niet wachten op een spetter hier of daar!  Helaas bleven die spetters beperkt tot de lagere zone's. 

Shamu ook gezien natuurIjk, er ging geen trainer het bad in met de orka's misschien vanwege het gebeuren in 2010.... Verder zijn we rustig door het park gegaan,  een soort  Piranha atractie ingeweest waarin we absoluut drijfnat werden -echt helemaal tot op de onderbroek ja-  dolfijnenshow gezien met een Pilot whale erbij,  later nog toen we weer droog waren in de Atlantis atractie waar we weer opnieuw doorweekt waren (dat kan hier allemaal het is toch altijd mooi weer) etc.  Om een uur of vijf waren we helemaal rond en zijn we richting auto gelopen.  In de spits duurde het iets langer om terug bij het hotel te komen (wat een drukte). 

Het begint langzaam door te dringen dat er nog maar een paar dagen resten, het gevoel te krijgen elke minuut op te moeten slurpen omdat het allemaal geweldig is hier! 
We zijn trouwens allemaal flink gekleurd/verbrand vandaag!
Zometeen een hapje eten, morgen naar Palm Springs.
 
Oh ja, Hassan bedankt voor je commentaar bij de foto en geniet maar lekker bij het zwembad tussen het werken door :)!

 


 
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • You must enter a comment
  • You must enter your name
  • You must enter a valid name (" & < > \ / are not accepted).
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: