Leuke dag

Trip Start Jul 07, 2012
1
18
23
Trip End Jul 28, 2012


Loading Map
Map Options
Show trip route
Hide lines
shadow

Flag of United States  , California
Tuesday, July 24, 2012

Vanaag niet al te vroeg opgestaan en rustig ontbeten in het hotel. Vreemd dat er een soort buffetje stond uitgestald, maar voor elk gerecht moest je apart betalen: Jus 1,50, bacon 1,50 per 3, broodjes 0,75 etc.  Koffie had dan wel weer gratis refill en Tes haar 2e keer cereals kreeg ze ook cadeau. 

We zijn om een uur of 10 op weg gegaan naar San Diego met een tussenstop bij de Cruise Terminal in Long Beach, waar de Queen Mary nu dienst doet als hotel en expositieruimte. Toch leuk om eens gezien te hebben. Er lag nog een ander cruiseschip naast wat gewoon aan het werk was. Ook weer veel kolibri's te zien hier! Parkeren was 8 dollar voor vier uur, alweer beter dan $ 20 bij Venice Beach...

Weer de drukke weg op, halverwege even bij een senic view gestopt wat midden in een Marine basis bleek te zijn waar veel actie te zien was. De snelweg loopt gewoon dwars door dat gebied. Er vlogen ook 3 chinook's maar helaas te ver weg voor een goede foto.

Uiteindelijk Om een uur of half twee in het hotel, een kamer met bayside gevraagd wat we ook kregen dus we kijken uit over de baai met in de verte de Star of India, het op 1 na oudste nog zeilende schip. De kamer is heerlijk, zelf een minibalkonnetje, als je er op zit zweef je ergens boven het zwembad.  We zijn eerst naar de U.S.S. Midway gegaan, ook vlakbij in de baai, een vliegdekschip waar we altijd al eens op hebben willen lopen!  Het is in 1991 uit de vaart genomen. Veel te zien, we liepen met een self guided audio tour op ons hoofd rond in en op het enorme schip. Vervolgens nog wat inkopen gedaan, vandaag weer lekker makkelijk een maaltje uit de magnetron en de nodige rauwkost.  
Een eind voor het hotel loopt een spoorweg waar ca elk kwartier een toeterende trein over gaat, er is een soort trein die echt helemaal uit z'n dak gaat en oorverdovend hard toetert! Rechts van ons is het vliegveld, de landingsroute gaat dwars over alle huizen en je ziet de kisten dus ook zeer laag voorbij komen.  Maar, we hebben geen overlast van deze dingen gelukkig!

We hebben nog een duik genomen in het zwembad wat niet echt lekker warm was. We hoopten ook op de hot tub maar die was bezet door een stuk of negen jonge japanse mannen... helaas. We staat morgen op tijd op en gaan na het ontbijt naar Sea World!

Tot de volgende keer en gelukkig voor jullie is het van de week mooi weer, als is het dan wel weer erg warm!
 

 
Slideshow Report as Spam
  • Your comment has been posted. Click here or reload this page to see it below.

  • Please enter a comment.
  • Please provide your name.
  • Please avoid using symbols in your name.
  • This name is a bit long. Please shorten it, or avoid special characters.
  • Please enter your email address to receive notification
  • Please enter a valid email address

Use this image in your site

Copy and paste this html: